16. april 2008

Blogning når du vil og ikke...

når du "skal". Jeg kan ikke huske hvor det var jeg så de kloge ord, men kloge – det var de. Nu er jeg jo en af dem som blogger lidt ustabilt… Så var det, at jeg et eller andet sted læste, hvorfor så skrive om alle grundene til, at man ikke får gjort dette eller hint – i stedet for bare at kigge ind når man kan og vil! Så det tror jeg da bestemt at jeg vil prøve at efterleve i fremtiden. Jeg går ligefrem og har helt dårlig samvittighed over at jeg ikke får blogget – og det gider jeg altså bare ikke!! Der er dælme da nok at have skrupler over, når man mestendels er alene om 3 børn, job, hus, hund osv. Bloggen er et fristed; et pusterum! So there…

Der er færdig strik på vej, men der mangler lige isyning af et ærme her og færdigstrikning af sidste ærme + montering her. Og for at det så ikke skal være helt løgn, "kom jeg til" også at begynde på et "kogle-tørklæde" (dette er superflot; lavet af Jette/Rosen-strik. Tak for "lån" af foto!!)fra Kastanie-strik. Det skønne, skønne garn købte jeg helt tilbage på forrige års Vissenbjerg Messe. Og ligepludselig lå det der og så på mig...og så fattede jeg pindene og slog op! Ungerne legede i haven og solen stod lige ind ad mit soveværelses-vindue, så jeg satte mig på min lille trappestige (korte personers absolut uundværlige... ;-) ) og lod solen bage mig i nakken, mens jeg bare nød... Der står godt nok i opskriften, at det skal være på pind 6, men det forsøgte jeg - og kunne så absolut ikke forliges med den str. pinde og mønstret. Så pind 4 det blev. Og det skal nok blive godt. Det er jo vanvittig dejligt garn; cashmere/morbærsilke. Blødt, blødt, blødt. Har ikke fået taget billeder endnu, men det skal der nok blive!

Og for at dette ikke skal være fuldstændig billedløst og kedeligt kommer der her... "mand-med-buks" som den så smukt er beskrevet!! Jeg har nemlig fået et fitness-anfald!! Ja, tro det eller lad være! Så da der kørte et tilbud om billig 1. måneds træning og centret ligger tæt på bopælen, tanken om og troen på, at det vil hjælpe gevaldigt på mine migræneanfald og stress-symptomer... ja, så var der vel ikke mere at betænke sig på. Så jeg er nu officielt "bodybuilder". Eller noget... host-host. Måske jeg nu kan komme i lidt mere end kage-form!! ;-)2 kommentarer:

anjoe sagde ...

Det er helt fint med sådan et enkelt månedstilbud. Hvem ved, måske bliver du vildt grebet af at træne, så at der fremtidigt skal løftes mere end strikkepinde ;-)

Fru Thorsted sagde ...

Ja, nu har jeg været afsted for 4. gang idag. Og jeg må jo indrømme, at man altså har det meget godt bagefter. Både i kroppen og samvittigheden... ;-)