18. april 2008

Forår..


.er det blevet rundt omkring på matriklen idag! Vejret har jo været perfekt til sådan en fridag og siden jeg nu blev vækket kl. 06:35 af en hund, som ville ud, har der også været timer nok til rådighed. (Skøre kræ. Han er helt forårskuller. Tror der er en løbsk tæve i nabolaget, for han kan slet ikke finde hvile. Han vil ud og han vil ind. Han piber og vejrer op mod vinden hele tiden...) Der blev sorteret bunker af vasketøj, vasket, støvsuget, råhygget over morgenmaden, jeg har været i fitness, der er fejet rensende strandsand ud på terrassen, fundet møbler og hynder frem, drukket eftermiddagskaffe derude osv... Det har været en rigtig ude-dag. Så alle har røde kinder her til aften! :-)

Nåede også at få færdiggjort den lille tøse-trøje. Her er den uvasket. Nu ligger den og tørrer og så kommer der flere billeder + fakta. Har lovet at få den sendt afsted til den lille modtager snarest, så den må skynde sig at blive tør... De var her jo i lørdags; vores venner og deres søde datter. Da prøvede jeg den lige hurtigt på hende - og den var lige i øjet.Har vist slet ikke fortalt, at jeg er begyndt at dukke op til de ugentlige strikkeaftener på Badstuen i Odense. Har været til nogle af arrangementerne tidligere, men blev enig med mig selv om at det da også kunne være hyggeligt at mødes med ligesindede og bare strikke. Og det havde jeg ret i. Har været afsted de sidste 4 torsdage. Det er rigtig hyggeligt. Søde damer/piger; snakken går og pindene gløder. Fandt ud af, at snakken nok havde været i rigelige mængder; i aftes, da jeg kom hjem og skulle fortsætte på mit ærme til tunikaen: Raglanindtagningerne lå det forkerte sted hele vejen op!!! For hulan da! Nå, heldigvis er det kun sådan et lille vingeærme, så det blev trevlet op og nu er det næsten strikket...igen! ;-)


Imorgen står der udflugt på programmet. Vi skal til Givskud Zoo. Vi skal afsted i 2 biler, for vi er jo 5 (ja, vores Far/Mand skal også med :-) ) og så skal moster, onkel, kusine og vores olde med. Det bliver lårtyk familiehygge med madkurv, hjemmebag og dejligt vejr!! (Det sagde Jesper nemlig selv...) Så der skulle ikke være nogen undskyldning for ikke at få en god dag. Og med al den aktivitet vi har udvist på hjemmefronten idag, synes jeg da også vi fortjener en "outing"!!

1 kommentar:

Ulla sagde ...

Jamen så ses vi jo, når jeg kan tage datteren med til strikkecafé :-)