30. april 2008

Stribet pigetrøje

..den har jeg jo ikke fået dokumenteret helt færdig! Så her kommer fakta:


Design: "Ingelise" (blad 4/08)

Garn: "Paloma" fra Hübner (nogle nøgler jeg har arvet fra min mor; ved ikke rigtig hvor de egentlig stammer fra). 65% polyacryl/35% bomuld.
Forbrug: 158 gr. rød + pink til str. 2 år. 3 små blomsterknapper.

Pinde: 3½ + hæklenål 3½

Ændringer: Lavet af rester, derfor endte den med 3/4 ærmer.

Hit eller Skidt: Jeg synes den er fræk, frisk og lækker. Og jeg har hørt rygter om, at den lille modtager befinder sig glimrende i den!


Og så må man sige, at jeg befinder mig på kanten i øjeblikket. Jeg har simpelthen lagt mig et kraftigt lænde/bækkenhold til. Skønt. I søndags sagde det pludselig "knæk" og så har jeg bare været ude af stand til at bevæge mig normalt siden! Jeg har det faktisk bedst, når jeg sidder helt ude på kanten af en stol. Så er det lissom til at holde ud. Hvor er man dog handicappet, når det er ens ryg det er galt med. Altså!! Jeg nærmest padler rundt. Skal vælte ud over kanten af sengen for at komme op osv. Har været ved kiropraktor 2 gange for at blive knækket den anden vej. Er lidt mere mobil her på 4. dagen, men meget øm stadigvæk. Snupper 3. besøg hos "rygbrækkeren" på fredag, så går det forhåbentlig den rigtige vej igen. Min nye allerbedste ven er en 1 kilos pose med mellemfine, frosne ærter... ;-)


Så det er ikke strikkepindene der er blevet rørt den seneste uge. Er dog blevet færdig med min tunika (fakta følger) og er gået i gang med en lille fin trøje, der skal bruges til barselsgave en gang i juli. Er desuden gået i tænkeboks.. Det bliver med al sandsynlighed en lille niece, vi bliver begavet med til september. Og hun skal jo selvfølgelig be..lemres/gaves med noget af mosters hjemmestrik!! ;-) Må finde noget rigtig sødt.


Det er blevet hverdag, som hunde(hårs)løs familie. Pyh, det var hårdt den første uge. Nu er alle ved at være kommet over den værste sorg og savn og følelsen af, at der manglede noget. Jeg synes især det er svært, når alle unger er kommet i seng og her er stille. For så er her virkelig stille. Ingen puslen eller prutten eller tiggen eller slubren af vand... Mærkeligt, meget mærkeligt!


Som det også er set rundt omkring allerede, er denne her også dukket op hos mig. Ja, det er nu faktisk snart 2 uger siden. Jeg havde set den på Saxo og skyndte mig at forudbestille den. Der var både %'er og gratis levering på det tidspunkt! ;-) Og som det skal vise sig senere, ja, så vil der nok komme indtil flere af disse supersøde modeller på mine pinde!! Jeg har altså overgivet mig totalt til LHS. Elsker hendes design!


Nå, men denne aften er givet til surf, så jeg smutter videre ud i verden....
1 kommentar:

Jette sagde ...

Rigtig sød trøje du har kreeret der. Og tak for kommentar til blogbanner, det er bare lavet i Paint, det er på dansk og til at finde ud af. Og dig har jeg ikke mødt før her i blogland, og så var du også og se Geilsk, hvor sad du henne?