10. maj 2008

Tunika

ja, det er egentlig alt, alt for fantastisk vejr at sidder her foran skærmen. Mente dog lige at stemningen var til et krus kaffe, lidt blogopdatering/læsning og lidt afkøling! Og da jeg ikke er den lykkelige ejer af en bærbar, som kunne komme med under markisen i brisen (det var næsten poesi.. hihi), bliver det til ½ times tid indendøre.
Nå, men min tunika er færdig. Og fakta er:


Garn: "Havblik" (fra ovennævnte) Fv. 99 (grøn) 100% bomuld

Forbrug: 314 gr. til str L

Pinde: 2½ + 3½. Hæklenål: 3½

Ændringer: %

Hit eller Skidt: Supernem at gå til, men havde lidt bøvl med sammensyningen/tilpasningen af delene. Raglanærmegabet blev en anelse for stramt, men jeg hiver lidt i det hele, når den er våd efter vask, så går det alligevel. Det er svært at se på foto'et, men ærmerne er syet på med vr.-siden udad for at give et lille pift udseendet. Syn's den er blevet sød. En rigtig dejlig hverdags-model!
Var i øvrigt på Badstuen, hvor Bente Geil i torsdags var på besøg. Hyggelig aften og rigtig velbesøgt. Det var, som ventet, spændende og sjovt, at høre Bente fortælle. Hun har nogle skøre, skæve indfald, som bliver til supergode strik-designs. Jeg kæmpede hårdt i mod og lod mig ikke friste.. men det var godt nok tæt på at der var smuttet en "serafias sommer" i det skønne silkehør garn med hjem. :-)
Og så vil jeg ud i solen igen. Fortsat god Pinse til alle!

3 kommentarer:

strikkeforsker sagde ...

Den ser dejlig sommerlig ud.

Serafinas sommer er vildt flot, jeg kunne ikke modstå fristelsen. Mon ikke tanterne snart har mere silke/hør garn på lager?

Tineke sagde ...

Sådan en lækker tunika kan man da aaaltid bruge, flot er den.

Jette sagde ...

Sikke en fin detalje den med ærmerne, dejlig sommermodel og så i bomuld. Kan ikke huske dig fra cafeen, jeg sad 2. bord helt oppe ved scenen, sammen med Conny, Sus og Inge. Det kan være vi ses derinde igen senere på året..