28. maj 2008

Aktivitet

Joh.. det er da godt nok, bare ikke på bloggen. Ved sørme ikke hvad det er dagene går sådan med, men går – dét gør de! Vi er heldigvis ikke strejkeramt her i familien, så det kan vi ikke klage over. Nogle af mine kolleger er ramt i 2. omgang nu – og det lyder slet, slet ikke som om sympatien for de strejkende er til stede dér mere! Kan man jo sådan set ikke fortænke dem i. Jeg ville da godt nok også være noget på spanden, hvis det var mig, som skulle ud og finde alternativ pasning til 3 unger…i flere uger! Pyh, priser mig lykkelig for at bo i en landkommune.

Der strikkes også. Den lille brune trøje + en hue (Gro's) er færdige, men mangler montering. Sjovt, som det altid bremser et færdig-strikket projekt med den monterings-djævel! ;-) Derudover har jeg gang i et lille bestillingsarbejde. Svigermors veninde er blevet farmor til en dreng. Hun (sv.mor) ville gerne komme med en lille ting, for vi fik også en erkendtlighed fra veninde G., da vores børn kom til Verden. Spurgte så mig om jeg ikke kunne lave Zoë Mellors ”søstjernebluse”. Og det kunne jeg selvfølgelig godt! Ryg, forstykke og et 1 ærme tog ca. 4 (altså ikke hele) dage… nu er jeg gået lidt i stå. Men str. 6 mdr. er jo til at gå til, så mon ikke det nås inden babyen bliver for stor. :-)

Kom lige til at se på kalenderen at der rent faktisk kun er godt 4 uger til børnene og jeg starter sommerferie! Vi har i uge 27-28-29. Det er da lidt vildt egentlig. Synes jeg plejer at længes til den sommerferie, men så langt er jeg åbenbart ikke nået endnu. Hænger nok også sammen med, at vi de sidste år ikke har holdt vores ferie før hen i slutningen af juli/først i august. Så ser man den ene kollega efter den anden gå på ferie – og også komme tilbage inden man selv skal! I år var det så mig der ”vandt” de tidlige uger. Vi har ikke rigtig nogle planer. Faren/manden får ikke mulighed for at komme yderligere hjem fra ”anstalten” udover den ene dag om ugen vi er bevilget, så på den front kan vi ikke rigtig planlægge noget familierelateret. Børnene og jeg har fået lovning på, at låne mormor’s campingvogn nogle hverdage i ugen, hvor de ikke selv er der. Og så har min (enlige) veninde og jeg talt om at tage i sommerhus (hendes far's) med alle vores unger (5 stks. I alt) i nogle dage også. Så der skal da ske lidt… Ikke nogen specielt eksotisk eller trendy sommerferie til os, men mon ikke vi også bare trænger til at hygge os sammen uden hverdags-stress-og-jag. Det kan man jo for så vidt sagtens uanset om adressen hedder Sydfrankrig, Italien eller Costa del Mormors campingvogn!!

1 kommentar:

strikkeforsker sagde ...

Jeg er også en af dem, der er glad for, at datterbarnet ikke er gammel nok til vuggestue.
Den Zöe Mellor trøje lurer jeg også på, den ser rigtig flot ud.