2. juni 2008

Nye indkøb

Jeg havde vist ikke endegyldigt besluttet mig for et garnkøbestop...Tror jeg...Måske...

Nå, men pakke arriverede herfra i fredags. Var faldet for en ribtop til sommeren til mig selv. Den er kommet på pindene - i det små: Garnet er noget rigtig lækkert bomuld/bambus i en dejlig, støvet grøn. Lige mig.. Derudover var der tilbud på helt almindeligt bomuldsgarn 8/4. Og det skal, forhåbentlig snart, transformeres til 2 styk pilespidser til mine piger. Den ene i natur/lilla striber (til mellemdatteren) og den anden i kobolt/turkise striber (til storedatteren). Den model er vist udnævnt til "uundgåelig" rundt omkring i blog-land! :-)


I lørdags gik turen til Lego-land-land (sæt selv musik på... Det hørte vi mange der gjorde i løbet af dagen! hi-hi). Der var en del (læs: 1 million-milliard) mennesker, som havde fået samme idé, men vejret var jo fantastisk og vi havde dagen for os. Vi havde overtalt farmoren og farfaren til en familie-udflugt; fået udgangstilladelse til husbond/far; havde pakket en gevaldig madkurv med alskens gode sager - så ingen undskyldning for ikke at hygge sig. Og det gjorde vi så. Det var virkelig meget varmt og meget tætpakket, men ingen forsvandt i mængderne og alle havde det sjovt. (Forlød det..)

1 kommentar:

Vivian sagde ...

Hej Fru Thorsted - du er netop kommet med på min overvågning, det er en fin blog du har hér :-)

Det bliver en rigtig sød bluse - og Pilespidsen, tjaeh, den er også linet op hos mig - skal bare lige have en ledig pind :-)

Hilsner Vivian