26. marts 2007

Årh altså!Så havde jeg syet delene til bolero'en sammen og var gået i gang med at strikke masker op til den brede ribkant. Det går bare derudaf og så - knæk! - sagde rundpinden! (Det foregår på pind 8 og sådan en rundpind ligger jeg altså ikke inde med i flere eksemplarer.) For Silvan da også. Af røg maskerne og sgu sagde jeg! ;-) Godtnok var det "bare" en billig en til 37,50 i Bilka, men derfor behøver den da ikke at knække. Nu har jeg bestilt en Addi Turbo her! Sådan en har jeg ikke prøvet før, så det glæder jeg mig til. Og i mellemtiden er jeg gået i gang med en trøje til Lillebror'en. Havde ellers lovet mig selv ikke at starte på flere ting, før bolero'en var færdig, men jeg kunne jo ikke bare sidde der... ;-)


Garnet til Lillebror-trøjen blev købt i Vissenbjerg, sidste år og har bare ligget i posen. Tsk, tsk. Har ikke, som sådan, været glemt, men så var der liiige det og det... ;-)

Vi bor omkring 10 km fra Vissenbjerg og det er dejligt med en spændende og inspirerende messe så tæt på. Så også i år skulle den besøges. Sidste år var svigermor og jeg afsted, men i år tilbød hun børnepasning, så jeg kunne få mig et frikvarter. Sød sviger!! :-)

Jeg var afsted i et par timer og hyggede mig vældigt! Fik også handlet lidt... :-) (undskyld det slørede billede. Det skal jeg vist lige øve mig lidt mere på...) Har længe ønsket mig "Sødt & Blødt" af Lene Holme Samsøe. Den var til - 20%. På "Tante Grøn"´s stand faldt jeg for en vest med ugler og købte noget skønt lyseblåt "Havblik", som klæder vores lille, lyse dreng så godt. :-) Hos "Kastaniestrik" købte jeg et kit til et tørklæde i det skønneste, blødeste morbærsilke/cashmere til mig selv!! Og endelig købte jeg noget Hjerteblend til en morfartrøje i lavendel og brun til min venindes lille datter. Kommer ikke til at mangle projekter det næste stykke tid. Meeen først skal posten komme med min nye rundpind til den famøse bolero og SÅ skal Christians tern-og-stribe-trøje gøres færdig..... ;-)

Ingen kommentarer: