24. marts 2007

Lidt kongelig har man da lov at være...

Jeg kan i hvertfald sagtens se mig selv stå der iført et møllehjul af en stråhat med blomsterbuket i den ene hånd og champagneflaske i den anden; klar til at svinge flasken og døbe den skude, der nu er sendt afsted på en fantastisk (håber jeg :-) ) rejse udi blog-land!
Skuden er denne blog: "Skør med garn" , som jeg, efter omkring et år som fast læser rundt omkring, nu endelig har taget mod til mig og fået oprettet. Stort!!
Kan egentlig ikke huske hvordan interessen for mediet opstod, men jeg har nok set et eller andet et eller andet sted. Og hvad gør man i dag, når noget skal undersøges nærmere: ja, man går på "indernettet" og "google'r"! Og jeg skrev vist hhv. ´blog´ og ´strik´i søgefeltet - ta daaah - og frem kom en masse gode forslag til hvad det lige var for noget.
En af de første blogs jeg begynde at følge interesseret med i var denne, og den er stadig en af dem, som inspirerer mig rigtig meget. Idag er der dog også rigtig, rigtig mange andre flotte, sjove, fantastiske, spændende osv blogs, som jeg hopper forbi, såsnart der er mulighed for det.
En af overvejelserne omkring det med at lave sin egen blog har gået på, om der dog kunne være noget ved at læse om hvad jeg render og sysler med. Om jeg bare sidder her og skriver for min egen fornøjelses skyld.... :-) Så kom jeg frem til, at det er jo lige det jeg gør! Hvis der så tilfældigvis er nogen som rent faktisk falder over dette lille sted i cyberspace og måske også kommenterer noget af det jeg lirer af - jamen så er det da bare alletiders!!

Ingen kommentarer: