9. marts 2009

Uglevesten..

..er ikke længere en UFO! Desværre er den lige 1½ år for sent på den til min søn, men min venindes søn er lige blevet 3 – og så er det da ham der skal have den. :-) C. så nu godt nok lidt lang ud i betrækket, så måske jeg på et senere tidspunkt er nødt til at lave en til ham også.. :-)
Faktaboks:
Design:
”Tante Grøn”
Garn: ”Havblik” fra ovennævnte. 100% bomuld, fv. 85/mellemblå
Forbrug: 125 g til str. 4 år + 8 små træknapper til ugleøjne
Pinde: 2½ + 3
Ændringer: %
Hit eller skidt: Træls at jeg var så lang tid om at komme ud af busken, så min egen dreng ikke fik glæde af denne fine lille ting. Men så kan vi forhåbentlig gøre en anden glad ved at give den væk! Det var faktisk noget sløseri fra min side; for det var egentlig kun sammensyning og kanter der manglede den sidste hånd... Nu er den klar - og jeg er tilfreds. Rigtig fin drengeting, som der ikke er nok af på markedet ellers.
Ugen byder på fødselsdag for ældstedatteren. Hun bliver 11 på torsdag, så der skal vi lige have en flok bedster og en enkelt moster til "byg-selv-burgere" efter pigens eget ønske. Derudover har vi inviteret resten af koblet til morgenbord lørdag, hvorefter jeg damper af til forsinket firma-julefrokost. Nu kaldet en forårsfest med indbygget overraskelse... Vi har fået en rigtig flot invitation, men kun fået mødested og tidspunkt samt dresscode at vide. Meget spændende hvad det munder ud i. Vi skal medbringe "skjulte talenter", og mødestedet er en teatercafé. Ved ikke rigtig om man skal begynde at have sommerfugle i maven eller hvad!? ;-D
Håber også at få tid til at runde messen i Vissenbjerg. Det er jo efterhåndet en fast tradition for mig.
Og så har jeg lige fundet ud af at jeg sørme skal have en sum tilbage i skat. Skøøøønt! Måske der i nær fremtid flytter en wii sports/fit ind her på matriklen!

3 kommentarer:

Ulla sagde ...

Øv hvor trælst. Men er den ikke relativ simpel at blæse op i en større størrelse. God tur til Vissenbjerg, jeg overvejer stadig, om jeg skal afsted.

Jette sagde ...

Nej, hvor er den sød, og godt at en anden kan få glæde af dit sløseri..:o))) Skal også til Vissenbjerg og bruge skattepenge....

Tine sagde ...

Hvor er den blevet fin.
Ærgeligt at den ikke passer.

Jeg skal til messe søndag.
Hvornår skal du?