13. marts 2009

Det har hun vel egentlig ikke fortjent..

..det kedelige vejr der hersker på Fyns land i dag. Ældstebarnet fylder 11! (Det var egentlig meningen, at dette indlæg skulle have været på i går, meeen jeg gjorde regning uden vært; Mig selv... :-) Efter gæsterne skulle der jo puttes, ryddes op, smøres madpakker og gøres klar til arbejde og skoledag, så det blev indlæggets skæbne.)

Som altid forundres man og bliver lidt stille over, hvor tiden dog bliver af. Hun er en stor pige. Både barn og lille voksen. På mange måder lidt mere stor end hun burde være, men det er nok en af glæderne ved at være den førstefødte.. (Er jeg selv.) .. og udsprunget af vores families situation, hvor hun tit bliver stukket opgaver, som normalt ikke ville tilfalde en 10, nu 11-årig. Men hun er fornuftig, stædig og stålsat, så det klarer hun også. :-)
Faren kommer hjem og er med til at fejre hende, så det er dejligt for alle.


”Kom til” at starte et nyt, lille projekt op i forgårs aftes. En af modellerne fra Hendes Verdens nyligt udkomne strikkebog. En bolero i tykt garn på p 12, så det er noget der rykker. Den kunne jeg ikke lige stå for og synes jeg trængte til noget instant satisfaction og forår. Farven hedder ”birk” og det er jo lige sådan nyudsprungne birke- eller bøgetræer ser ud. :-) Fandt garnet på tilbud hos Rosenlund uld, så det var jo lige til højrebenet eller armen om man vil!
I morgen tidlig venter vi atter fødselsdagsgæster, så der bliver ikke noget med at snue til langt op ad formiddagen. (Det er nok også bare ønsketænkning. Mindstemanden i huset praktiserer morgenvækning mellem 5 og 6 i denne tid.... zzzznorrrkkk!)

4 kommentarer:

Jette sagde ...

Tillykke med hende. Og så kan det da være vi render ind i hinanden på søndag.

Tine sagde ...

Tillykke med datteren. Ja, man undrer sig nogen gange over hvor tiden bliver af, især når man ser sine små pus blive store :-)

Dejlig bolero du har startet på

Tina/Chance-strikkeren sagde ...

Tillykke med hende - og ja, tiden går alt for hurtigt....de bliver (sgu) så store, inden man får set sig om.

KH Tina

Helle : sagde ...

Tillykke med datteren, det bliver spændende at se den bolero, dejlig farve !