16. marts 2009

Oss' mig....Vissenbjerg-messen blev besøgt i søndags. Som altid en masse mennesker og ufatteligt varme haller. Tine - og Gitte – fandt mig da jeg stod og gramsede garn; herligt at se ”dem, bag skærmen” i levende live. Jeg så også Tineke og Dorthe suse forbi i jagten på inspiration. Fik desuden sagt hej-hej til Jette et par gange. :-) Der var helt sikkert flere, men det har jeg så ikke opdaget.

Det var der så også en del af; inspiration. Tog først hele turen rundt i de 2 haller. Syntes der var flere stande med garn end sidste år. Det er jeg, som en del af den strikkende befolkning, selvfølgelig glad for. Geilsk, havde jeg allerede hjemmefra besluttet, at jeg måtte besøge. ”Rundt regnet” var den model jeg gik efter. Prøvede en af slagsen og der kom dankortet så op første gang.Hos ”Storms galleri” faldt jeg for en endnu en vest. Denne i "big soft". Rund med hulmønster og et par huller til armene. Det blev andet køb.


Sidste stop inden hjemturen blev hos LundplusLund, hvor en fin designclub.dk model kom med hjem.

Så nu er der vist projekter nok til det næste stykke tid. En mindre indkøbs-opbremsning er vist på sin plads nu! Har tænkt på en ”hæld-alt-hvad-du-har-i-poser-kurve-og-kasser-ud-på-gulvet-seance. Der kunne måske være basis for et par gedigne overraskelser. Det ville næsten blive som ny-indkøb bare uden at have pungen fremme! :-D

En uges ferie eller mere – med børnene i skole og børnehave – dét kunne jeg lige klare. Nøij, hvor skulle der strikkes…

8 kommentarer:

Lise sagde ...

Lækre indkøb! Ærgerligt vi ikke så hinanden, men vi ses da bare på Kulturmaskinen i stedet, ikke?

Helle : sagde ...

Dejlige indkøb du har gjort, spændende bluse fra Lund + Lund

Fru Thorsted sagde ...

@ jo, Lise, det gør vi helt sikkert. Desværre bare ikke før til aprils arrangement.
@Helle, ja jeg tror også den bliver ret tøse-fræk i de farver. Det er til min mellemste og hun er også en med glimt i øjet... :-)

Tineke sagde ...

Sikke lækre ting du har handlet, du skulle da bare have stoppet Dorthe om mig, så kunne vi da lige have sat ansigt på hinanden.

Der var altså også masser af lækker inspiration, huha da, der kan vi da leve høj på længe, ikke sandt?

Jette sagde ...

Sikke fine ting du har købt, og ja vi kunne godt bruge 1 uge alene hjemme til at få has på det lager. Kom lige til at købe noget i går også...:o))

Tine sagde ...

Sikke nogle dejlige ting du fik købt.
Og hvor var det hyggeligt at mødes!
Måske vi kunne mødes en anden gang?

britt sagde ...

Skønne køb!!
Uha, nej - ingen hæld-garnet-ud-på-gulvet seance før nyhedsglædesfeberen alligevel er aftagende. Skulle jo nødigt dræbe euforien for tidligt....
:-)) Britt

Ulla sagde ...

Skønne sager. Jeps vi vil have strikkeferie indeholdt i overenskomsten.

Jeg slap iøvrigt ud fra messen uden garnkøb.