1. marts 2009

2 år


som blog-ejer er det blevet til! I dag for 2 x 365 dage siden sprang jeg ud i det - og har været hooked lige siden. Det er en fascinerende verden man bevæger sig ind i. Jeg har været "skør med garn" siden 6 års alderen. Nettet og blog-land giver mulighed for virkelig at "nørde" med sin hobby; det er fantastisk. At være en del af det fællesskab, at tale indforstået om garntyper, strikkefasthed, modeller osv. Jamen jeg elsker det. Mistænker, at jeg endda nok kun lige har skrabet lidt i overfladen, for der er nok uudforskede territorier at støde på. Ravelry har jeg f.eks. ikke taget hul på.. At se andres kreative og dygtige ting, er jo en kilde til daglig inspiration og voksende virkelyst.
Så jeg snupper et år mere... :-) og ser frem til endnu flere spændende projekter, historier, kommentarer osv!

7 kommentarer:

Helle : sagde ...

Tillykke med blogfødselsdagen, dejligt at du snupper et år mere. Det er da heller ikke til at stoppe når man først lige er begyndt;-)

Tine sagde ...

Tillykke med dagen :-)
Kan kun give dig ret i alle dine tanker. Jeg har det fuldstændig som dig.
Man bliver helt afhængig :o)

Anonym sagde ...

Tillykke skal også lyde fra mig...ja denne verden er forunderlig...sjov....spændende ...og så videre...godt du snupper et år mere :-)

Irene sagde ...

Jamen til lykke med dagen! Og du har ret i alt, hvad du skriver. Jeg har kun været i Blogland i et år, men nyder det ligeså meget som dig, men det er altså også en tidsrøver:-)

britt sagde ...

Tillykke med blogolæet!
Det er nemlig rigtigt: det er befriende at have nogen at "nørde igennem med" - og så nogen gange møder man dem IRL og stifter nye venskaber. Fantastisk!
Ravelry - der må du ind - det er en skatkiste af information og inspiration!! Så får du virkelig skrabet lidt dybere.
KH Britt

Lise (Fru Kvist) sagde ...

Tillykke med dagen, Marlene!

Du skal da på Ravelry: næsten alt nørderiet samlet under en hat. Det er altså fantastisk! Har faktisk kigget efter dig derinde fordi jeg ville føje dig til mine venner, men jeg må så vente lidt(?)

Tina/Chance-strikkeren sagde ...

Tillykke - vi vil glæde os til endnu et år med dine skriblerier.

KH Tina