17. marts 2009

En quickie..

..blev færdig i aftes. Slog op til den sidste tirsdag og hæftede ender i går. Det må siges at være en hurtig en. Reel strikketid er vel 3-4 aftener.

Faktaboks:
Design: Wilfert's
Garn: "Oporto" fv. 31, birk
Forbrug: 274 g til str. XL. (Det er jeg så lidt træt af, for der står 400 g i opskriften. Nu har jeg godt 100 g tyk, grøn uld liggende, som jeg ikke rigtig kan bruge til noget.. ) + en duffelcoat-knap.
Pinde: nr. 12
Ændringer: ingen
Hit eller Skidt: Et nemt lille strikketøj, til når man har brug for en "quickie" :-). Den varmer lige dér på skuldrene og i nakken, hvor man kan sidde ved pc'en og blive lidt kold og stiv. Min kollega mente, at den behøvede jeg ikke at tage med hjem igen. Den kunne sagtens få lov at bo hos hende, så det tager jeg da som en kompliment - og har lovet hende opskriften, så hendes mor kunne blive sat på sagen! :-)
Min datter spurgte mig i morges, da jeg iførte mig kreationen, om jeg nu var moderne. Og det tror jeg da nok, at jeg er... :-D


7 kommentarer:

Helle : sagde ...

Den er bare god, tror faktisk at den er bedre end kringletoppen. Hvor er mønsteret fra, for den kunne jeg godt tænke mig at lave.

Anonym sagde ...

Den er virkelig flot og det er en fed farve. Nu er det da forår, hva?

Marlene T. sagde ...

@Helle; mønstret er fra strikkebogen, der var med Hendes Verden for ca. 2 uger siden.

@Pernille; tak skal du ha' og velkommen her hos mig. :-)

Tine sagde ...

Hvor er den bare lækker.
En dejlig forårsfarve.
Små hurtige projekter ind i mellem, dem kan man ikke undvære
:-)
Hvad med at bruge resten til hue og vanter?

Jette sagde ...

Det er jo dejligt med noget der er hurtigt færdigt og skønt med noget på skuldrene. Ja, og hvad skal vi ikke høre for vores kreationer fra de unge, min kigger også sommetider og kan se hun tænker: går hun virkelig med det på...:o))

Tina/Chance-strikkeren sagde ...

Ja, gu er du da moderne ;o)
Surt med så meget garn i overskud !

KH Tina

Hygge-Strik sagde ...

Den korte vest, kan jeg godt lide, farven er helt skøn, jeg er vild med grøn.
Kh. Bebiane