2. december 2008

Så sprang boblen..


..jeg blev sagt op fra mit job i fredags. :-(

Pga. finanskrise, ordrenedgang osv. Ikke fordi jeg er dårlig til mit arbejde, er dum, grim eller lugter... :-) Det er jo så den positive del. Skal stoppe 28/2. Egentlig havde jeg vel set den komme; jeg mener, du skal jo bare åbne avisen... Det er jo bare aldrig sjovt, når det lige pludselig er dig der får prikket..

Åhh, hvor jeg ikke overskuer det. At skulle ud og "sælge" sig selv og sine kompetancer påny. Det gør ondt, jeg er ked af det og temmelig håbløs lige nu. I og med at manden min ikke kan arbejde, står der lidt mere på spil for mig; jeg er ret meget nødt til at have et arbejde. Det har jeg som sådan heller ikke spor i mod, det er mere hele den der mølle man skal igennem. Der skal altså motiviation og drive til at skrive en god ansøgning og komme til samtale. Man skal mene det!

Jeg har "trukket stikket" resten af denne uge. Med fuld forståelse fra chef's side, så det er godt nok. Kunne mærke at jeg var nødt til at reagere på, hvad min krop og min psyke sagde til mig: TÆNKEPAUSE!!!! Summer/sumper rundt herhjemme og trækker mine søde og dejlige børn sammen omkring mig, mens jeg gror tilbage til den person jeg normalt er.

Om ikke andet kan jeg måske blive færdig med de strikkede julegaver...

4 kommentarer:

Jette sagde ...

Åh, hvor jeg føler med dig. Håber du finder nyt job hurtigt, kommer du ikke til juleafslutning på Badstuen, også for at få tankerne et andet sted??

Tine sagde ...

Øv, hvor er det træls.
Håber og krydser fingre for dig, så du snart finder noget andet og lige så godt (måske bedre?)

Helle : sagde ...

Åh hvor jeg tænker og føler med dig, det er lige det man behøver i december måned. Håber at du genfinder dig selv sammen med dine kære. Stor kram til dig.

Ulla sagde ...

Øv hvor trælst :-(
Det lyder som en god ide at hive stikket ud, slappe af og så dernæst overveje, hvad du så vil.
Du er ikke den eneste, der hader at søge job og sælge sig selv.
Kommer du på badstuen i aften?