4. juni 2007

Den tørring tog lang tid...

og NU er sommerblusen i hvert fald knas-tør... :-)
Nej, jeg har lige haft lidt meget andet at se til inden det atter kunne blive blogge-tid. (Start på nyt job og hvad deraf følger kræver ens tilstedeværelse i stor stil. Tsk, tsk - hvad det ikke ta'r af den sparsomme fritid...)


Men her kommer de tørre (ha-ha) facts:

Design: Hjertegarn + stribemønster udtænkt her

Garn: "Hjerte Blend/Tendens" i råhvid, gl. rosa og mørkebrun

Forbrug: 103 g (str. 1 år)

Pinde: 3 & 3½

Ændringer: Modellen var egentlig med lange ærmer, men ønsket var, som skrevet, en sommerting. Så de korte arme blev fundet frem - og da de skulle strikkes, var jeg godtnok kørt træt i striber, så det blev til en enkelt i hver farve. Syn's dog helhedsindtrykket er blevet fint.

Hit eller Skidt: Klart et hit. Blev i hvert fald modtaget med passende begejstring af den lille model (og moderen... :-) )

Og så gik det jo hen og blev hverdag på matriklen igen. Okay, det har været en blød start må man jo sige. Begyndte i fredags - så var det jo lige week-end - så afsted idag - og så er det jo lige Grundlovs (og Fars) dag i morgen. :-) Ikke så dårligt. Blev modtaget pænt og har, indtil videre, ikke noget at klage over. Det regner jeg nu da heller ikke med at få, men det er jo altid det der med om man nu lige passer ind, ikk'?

Ellers gik week-enden med en dejlig tur til Legoland med søster, svoger og niece. Vi troede jo rigtig vi var smarte og ta' afsted inden skolernes sommerferie og alt det der.... Okay, måske ikk'... Vi kom lige efter kl. 10 og stod i kø næsten 1 time bare for at købe billetter og komme ind!! Anyway vi havde en god (og lang) dag derovre og da vi først kom igang var køerne nu ikke så slemme endda. Det nye "Atlantis" var en succes hos vores unger; det der med at røre ved krabber og se på hajer. :-)
Kaster lige et ? ud i æteren: Har nogen en sød opskrift (eller ved hvor jeg kan finde en) på en pigetop str 9-10 år?? Har prøvet her og her, men har ikke rigtig fundet hvad jeg søgte. Sophia har selv valgt noget lyseblåt bomuldsgarn med sølvglimmer (p 2½-3) som hun gerne vil ha' moderen til at lave den her ærmeløse top i. Og det vil jeg selvfølgelig gerne, når hun nu ligefrem be'r om hjemmestrik... :-)
P.S. Har lagt lidt mere pre-blog-strik ind i Flickr-albummet til højre...
1 kommentar:

Enaj sagde ...

Ja arbejde tar al for meget af fritiden. :-)
Rigtig sød sommerbluse du har lavet. Jeg er vild med farverne.
kh Jane