29. maj 2007

Hmmm..

..må nok sætte den dovne strikker ud på bænken og se i ørerne, at den "Tern og stribe" trøje bare ikke duer i praksis. Altså selve trøjen er sådan set i orden, men den halskant!!! Nu har knægten været med til pinsefrokost iført klædningsstykket og den hang på ham. Så en eller anden dag liiige pludselig piller jeg den af og laver en ny! Ja jeg gør... Han kan jo ikke rende rundt og se sådan ud i morens hjemmestrik, vel? ;-)
Som det ses, er der kommet en ny ting på pindene. Det betyder vel, at noget andet er færdigt, eller hur?? Jo, jo... den lille sommersag snurrer, efter flere afteners hæftning og montering, nu lystigt på vaskemaskinens skåneprogram. Billed-dokumentation samt fakta følger efter tørring!
Og så er der kun 2 dage som arbejdsløs tilbage. Hold da op! På fredag kl. 9 starter jeg mit nye arbejdsliv. Bliver godtnok spændende, men også rart at komme ud blandt voksne mennesker igen. Der kan hurtigt gå Byggemand Bob og Barbie i den herhjemme... Det er svært at blive ved med at føre lange, dybe samtaler på det grundlag. Hihi! Det betyder jo nok også at strikketøjet kommer lidt ned af prioriteringslisten, efter en periode hvor det har ligget ret højt. Men helt forsvinde fra hverdagen, gør det altså ikke!

2 kommentarer:

Githa sagde ...

Hvor spændende for dig, at komme igang igen.
Jeg har også gået en længere periode og skal starte 20. august på nyt job.

Og du har ret. Når man går hjemme bliver man ret "smalt sporet" ;-)

Ønsker dig lige pøj pøj med starten på dit nye job.

Line sagde ...

Hej

Bare lige et par ord for at ønske dig held og lykke med det nye job i morgen.

Line