24. maj 2007

Det er de små ting...

...der kan få mig til at smile! Der er begyndt at komme kommentarer til mine indlæg. Hurra - der er "nogen derude". Så TAK for interessen til en der skal til at holde masken og Githa! Dejligt at I kiggede forbi :-)
Og det er da muligvis lidt skørt ligefrem at forfatte et helt indlæg på den baggrund, men jeg syn's altså at det er vildt dejligt, at nogen læser det jeg skriver. (Altså nogen som ikke lige kender mig og på forhånd har fået mailet link til min blog, ikk' M. hi-hi)

5 kommentarer:

Mette Willumsen sagde ...

Ja, nu sidder jeg her og smiler lidt for mig selv og er ret sikker på, at det er mig, der er "M". Har jeg ikke ret ?
Og når jeg nu sådan bliver nævnt ved næsten navn (Mette), vil jeg da lige korrigere noget, fruen har skrevet i sin selvkarakteristik: Hun KAN faktisk godt både strikke, snakke og læse samtidig. - næsten da. Når fruen og jeg har strikkeklub kan vi i hvert fald godt strikke OG snakke. Meget. Og drikke meget kaffe. Hyggeligt, ikk' ?
Vi ses på torsdag til strikke/snakke/drikkeklub.
Knus fra Fru Willumsen

Enaj sagde ...

Dejligt du er glad for vores kommentarer. Blir selv glad for kommentarer, så selvfølgelig efterlader jeg osse nogen rundt omkring, og du har jo en rigtig fin blog.
Kh Jane

Bettina Kvist sagde ...

Hej Marlene,
Jeg har jo kigget på din blog indtil flere gange, og synes, det er sjovt at følge med i, hvad du laver. Har jo selv en hjemmeside, og synes, det er sjovt at sidde og nørkle med noget, andre måske får glæde af at læse om - eller i det mindste får et smil på læben. Op med humøret og HOLD NU TRÆNINGEN ved lige mht. dit knæ, og lad ikke alt gå op i strik - >fnis< -
kram fra Bettina

Charlotte Illum Larsen sagde ...

Hallo hallo - jeg faldt lige over din dejlige blog. Jeg er vild med blusen med striber og tern... sikke farver..

Lene sagde ...

Har først lige opdaget din blog og glæder mig meget til at følge den fremover.
KH Lene