18. juni 2007

Sommerfarvet..

..syn's jeg bestemt den er; toppen til mig sææl.. :-) Den store datter (på 9) har fotograferet mig og det har hun da klaret flot, ik'?


Faktaboks:

Design: Onion (i Hendes Verden nr. 22/2007)

Garn: "Note Sparkling" (54% bomuld/46% viscose) i turkis

Forbrug: 118 g (str. 44/46)

Pinde: Bambus nr. 5

Ændringer: Jeg lavede en 12 cm 3/3 rib forneden for at bryde lidt. Opskriften fordrer glatstrik hele vejen.

Hit eller Skidt: Mestendels et hit; farven er jeg rigtig glad for. Ved ikke helt om min ide med ribben forneden er helt i øjet; den "fremhæver" jo dellen lidt! :-) Alt i alt er det færdige resultat dog blevet meget godt og den skal nok blive brugt i sommer..

Det skrider også stille og roligt fremad med toppen til Sophia. Den strikkes på rundp indtil ærmegabet, så det er bare retstrik og lidt huller ind i mellem. Jeg er vel nået en 10-12 cm op på bullen og den tegner da til at blive fin. (Ville ønske jeg vidste hvordan I laver de der "arbejdets-fremskridt-i-procent-bjælker"... hihi)

Og så har jeg brugt penge...igen..tsk-tsk!! Har længe haft kig på de utroligt smukke øreringe fra Erleperle og kredset omkring det ene par efter det andet. I fredags måtte jeg så bare eje disse samt den tissueholder med "pindgrise" der også ses på billedet! :-) Glæder mig rigtig meget til de ankommer og se om de er ligeså smukke i virkeligheden..

2 kommentarer:

Enaj sagde ...

Din top er blevet rigtig flot og skidt da med den lille delle. Rigtige kvinder har både til gården og til gaden;-)
Kh Jane

Bettina Kvist sagde ...

Hej Marlene! Super sød top, og en lækker farve - det er lige dig :o)
Kram B