30. juni 2007

Bogsamlingen er blevet udvidet!

Torsdag var min pakke herfra dukket op, da jeg kom træt hjem fra arbejdet; så det var skøn afslapning at se frem til!
Har allerede lavet den første ting fra "Feminin strik"...hehe...Nemlig de skønne muffins på side 45. Havde nogle æbler som var "klar til brug" (læs: overmodne) så hvad var mere nærliggende end at bage æblemuffins!? De er behørigt prøvesmagt af de kritiske forbrugere (børnene) og godkendt. :-) Så hvis resultatet af resten af opskrifterne i bogen bliver med ligeså stor succes, ja så er der da ikke et øje tørt.... Arh, jeg når nok ikke dem alle igennem, men er faldet ganske alvorligt for et par stykker eller tre. Har mest lyst til at smide igangværende og allerede planlagte projekter i skammekrogen og kaste mig over disse. ;-) Men det går altså ikke, Fru Thorsted, du må være standhaftig..

"Hønsefødder.." er også bladret igennem en-to-mange gange! Skønne opskrifter, skønne billeder, skønne farver og der skal bestemt også laves nogle af dem. Bl.a. kiwi er jeg vild med..


Toppen til ældstebarnet skrider også frem. Ikke så hurtigt som hun gerne ville ha' det, men jeg prøver at overbevise hende om, at det danske sommervejr, som det ser ud lige p.t., slet, slet ikke er egnet til små sommertoppe... hihi. (Det virker ikke helt, som om hun køber den :-P) Garnet er noget hårdt for hænderne at strikke med. Tror det nok er den tynde sølvmetaltråd, som gør det. Håber det bløder lidt op i vask, for ellers vil der nok blive brok fra modtageren, over at have den på. :-) Nederste kant ruller lidt op, som det ses, men der skal en fin, hæklet bort på tilsidst, som forhåbentlig vil få den til at ligge pænt ned.
P.S. Så nåede jeg lige at følge min indlægs-statistik: 3 stk i marts, 4 stk i april, 5 stk i maj og 6 stk her i juni... hehe

1 kommentar:

Enaj sagde ...

Hejsa
Jeg har tagget dig og håber du har lyst til at lege med. Se mere på min blog.
Kh Jane