21. august 2011

Barnevogns-zig-zag

Min super-dejlige lille nye nevø ankom til Verden på vores 13 års bryllupsdag; d. 1. august. Tæppet, han skulle have, var færdigt; kantet, pakket ind og det hele, men først i sidste uge kunne det passes ind, at vi skulle nyde synet af ham for 1. gang. Nårhhhh altså. Fine baby. :-) Og søster blev rigtig glad for barnevognstæppet, så det var super.

Lidt Fakta: 
Design: Mig sææl..., men inspiration hentet bl.a. her.
Garn: Div. rester i ren bomuld og noget bomuld/acryl.
Forbrug: 325 gr. til barnevognsstr., ca. 62x84 cm
Hæklenål: Den go'e fra Clover - str. 3½

Sensommeren er kommet til os og vi har nydt weekenden i haven og på terrassen. Det kan godt nok tælles på næsten een hånd, de gange vi f.eks. har spist ude i år. Fy da, for en kedelig sommer. Tidligere på sæsonen, i uge 28, var vi nogle dage i sommerhus, "Spindehuset" på Helgenæs. Fantastiske omgivelser, et skønt hus og godt selskab. Men regn, rusk og blæst alle dage.Vi tog ungerne, 5 stk, en tur i legeland i Randers, da det ellers ret store sommerhus begyndte at blive for trangt. Så kunne de lige blive krudtet lidt af. :-)

Så hjemme nogle uger og dernæst havde vi bestilt en sen ferie på Danland Karrebæksminde. Det var i uge 32, hvor børnene skulle starte i skole om torsdagen. Vi ankom lørdag til vores fjordhus i fint vejr. Meen i år åbenbart ingen ferie til os uden.... regn, rusk og blæst. Igen kunne vi dog glæde os over dejlige omgivelser og heldigvis tørvejr nok til en enkelt strandtur og ellers blåfrosne unger i centrets udendørs pool! Bades dét skulle der altså. :-) Det blev også til en tur til Næstved, hvor mor her heldigvis fandt en garnforretning. Ferien reddet! ;-)

Ellers har vi henover sommeren i år fået fejret mindste's 8 års fødselsdag. Vi har bundet, bygget og pyntet 2 stks æresport til bonus-lillesøsters bryllup. (Dejlig fest i øvrigt...). Det er blevet til forskellige ture, bl.a. sammen med vores Olde til H.C. Andersen spillet i den Fynske Landsby. En tradition fra min og søsters barndom, som vi nu bygger videre på med vores egne poder. Altid hyggeligt.
Så selvom denne sommer har været den vådeste i mands minde, har vi da haft det dejligt og oplevet lidt af hvert. ... og fået nyt strik på pindene!!!

1 kommentar:

Jette sagde ...

Meget flot tæppe, og dejligt at få brugt en masse rester. Og tillykke med bryllupsdagen. Du har ret i at det er en luset sommer vi har haft, men det har jo så været strikkevejr...:o) Vi ses vel snart til cafe.