30. august 2011

2 x Samsøe

Har åbenbart fået en mindre forkærlighed for Lene Holme Samsøe modeller. I hvert fald er der et par ting fra tidligere på året, som nu skal have deres opmærksomhed her på kanalen.

Jeg har som så mange andre investeret i "Mere feminin strik" og det er jo en guldgrube af dejlige modeller. Herfra forelskede jeg mig straks i Paula og da der i marts var messe i Middelfart, lagde jeg vejen forbi Sanne/Rasmilla's stand. Resultatet ses her: 
Fakta:
Design: Lene H. Samsøe
Garn: 2 tråde Rasmilla's yndlingsgarn, 55% uld/45% bomuld, fv. 61 blågrå. +  1 tråd Vuorelma "Sade" 100% bomuld, fv. 90 (meget tynd bomuldstråd) brugt for at give lidt spil eller tweed-look til det færdige.
Forbrug: Ialt 181 gr.
Pinde: Knit pro symphonie 5 & 6
Ændringer: -
Hit eller skidt: Stort hit. Vidste fra starten at jeg ikke skulle have noget i ren uld. Her er yndlingsgarnet bare en vinder. Den færdige poncho er blevet noget så lækker og er super dejlig at gå med. Er sikker på at jeg kommer til at bruge den rigtig meget her hen i efteråret, som et stykke hurtigt overtøj.

Udover Paula-Poncho'en er det blevet til en vest, som jeg så i AOH.
Fakta:
Design: L. H. Samsøe, AOH 3/11
Garn: "Eco Algodon" fra Wilfert's, 100% øko bomuld. Fv. 735, 736 og 07
Forbrug: I alt 283 gr. til str. XL
Pinde: Knit Pro symphonie 3 & 4
Ændringer: Den oprindelige model var i sarte pastelfarver. Lige blegt nok til mig. Jeg elsker jo lilla, så det skulle min selvfølgelig bestå af, med den grønne stribe som et lille twist.
Hit eller skidt: Den er dejlig at have på. Noget rummelig model, men det er jo fint, når man godt kan lide skjorter/tunikaer underneden! 

Ugen startede med en lille overraskelse i form af Jette!! Startede på et 6 ugers allround sekretærkursus i mandags, og det viste sig så, at der skulle fru Rosenstrik også være. Så vi er blevet klasse- og sidekammerater. Hyggeligt! :-)

Derudover byder denne uge på et besøg af Bente Geil torsdag, mellemstebarnets 11 års fødselsdag fredag og bedstevenindens fødselsdag lørdag. Så med kursusopstart oveni, kan jeg vist roligt sige, at der er kul på her hos mig lige nu.

4 kommentarer:

Jette sagde ...

Tak søde klassekammerat, det er rigtig hyggeligt med lidt strikkeselskab, selvom der ikke er meget tid til den slags.
Og mega søde modeller du har lavet fra den bog, og selvfølgelig er det lilla der styrer.

Bebiane sagde ...

Meget flotte modeller begge to, det er vist en bog, jeg skal have på min reol :-)

Kirsten Amstrup sagde ...

Ja, de er rigtig søde. Bogen har ikke tidligere fristet mig særlig meget, men bloglivet her har i den grad gjort opmærksom på den, at også jeg ser mange muligheder.
Tillykke med to dejlige færdige projekter.

Tine sagde ...

Sjovt, jeg havde faktisk tænkt på om det var samme kursus i skulle på.
I skrev nemlig begge to i søndags at i var klar til 6 ugers kursus, på Facebook, men jeg vidste ikke om i boede i nærheden af hinanden :-)

Sikke nogle dejlige ting du har fået lavet!