14. juni 2010

And it keeps on coming..

..flere ofo'er, dog er vi nu nået hen over nytåret 09/10. (Ja, ja, ja. Bedre sent end aldrig jo.. :-) )
Vi starter med nogle småtterier:
Her er det klokkevanter. En lille boks med fakta:
Design: Helga Isager. Et lille fint kit hun havde liggende, da vi sidste sommer var på besøg i minibutikken ved Kongens Have.
Garn: de blå (som er mine); højlandsgarn og alpaca. De rosa (som er mellemstebarnets); 100% shetlandsuld.
Forbrug: de blå; ca. 15 gr af hver tråd. De rosa; 22 gr.
Pinde:
Hit eller skidt: Et superdejligt og nemt lille projekt. De varmer dejligt på hånden og man har fingrene fri til diverse gøremål. Samtidig et fiffigt design, hvor du stikker fingrene igennem "klokkerne" på midten og vupti, så har du fingerløse handsker. Smart! Et af de første færdige projekter for i år var en ny-klassiker; nemlig Mini til voksne. Garnet er et gammelt rov, men der var en lidt for lang kø foran dette projekt. Lige pludselig måtte det dog være og den er virkelig en "flytte-ind-i-model".
Fakta siger:
Design: Design.club.dk/Inger Møldrup
Garn: 4-trådet uld fra Henrichsens Uldspinderi, fv. sort + 1 tråd Isager Alpaca ( Det kan man så ikke se på mit foto, at den er sort altså, men jo, den er god nok)
Forbrug: Ialt 313 gr.
Pinde: 5
Ændringer: Både krop og ærmer er strikket 6-8 cm længere, da jeg ikke var helt så gode venner med længden på den jeg prøvede. Nu er den helt perfekt og afslutningerne er samtidig lavet med 4 retriller istedet for kun en, da jeg havde set andre, som rullede frygteligt.
Hit eller skidt: Dét er bare en hitter. Uh, jeg elsker den trøje. Det er så dejligt med ærmerne i den korte længde, så man ikke hænger i alt muligt eller dypper dem i sovsen. Samtidig er snittet jo skønt og feminint. Alt i alt en super trøje!

I øvrigt har jeg lavet et par klokkevanter til min veninde i rester fra mini'en. Har jeg ingen billeder af, men de har været gode til hundeluftningsture i vinters forlyder det. :-)

Måske jeg ligepludselig er up to date med mine færdige ting...

4 kommentarer:

Linda sagde ...

Uh jeg er misundelig på din mini.... jeg har prøvet 2 gange at starte i noget uoriginalt garn, fordi jeg synes duo kradser. Jeg kan kun alt for godt forestille mig hvor dejlig den er....

Ulla sagde ...

Søde pulsvarmere. Er det ikke også dem, Kirsten har?
Sød mini, den er passende til det kolde sommervejr.

Fru Thorsted sagde ...

Linda; kombi'en af uld/alpaka er ret go'. Ingen krads der.

Ulla; jo Kirsten har lavet nogle stykker af de pulsvarmere/klokkevanter også.

Jette sagde ...

Hvor der de bare søde de klokkevanter, og Mini er jo en rigtig dejlig model, godt at du er glad for det, der er ikke noget som en trøje man flytter ind i, sovs eller ej, og med blå øjenbryn...:o))))
Og tak for støtten.