31. maj 2010

Ka' da lige nå det..

at give lyd fra mig inden maj også er slut. Var helt og aldeles overbevist om, at jeg da havde været her en del siden mit sidste overfladebrud sidst i marts. Det har har jeg også, men altså åbenbart kun i tankerne. Den her kæmpe rollercoaster kaldet livet, tonser noget videre rundt med mig. Det går op ad bakke med masser af positivitet nogle dage og swuuusch, ned ad bakke igen, lige så snart jeg bliver sikker på, at NU er suppedasen ved at blive tyndere og til at svømme igennem og ud af! Sådan leger man så ikke med stress. Heldigvis har jeg en rigtig god læge i ryggen og godt udbytte af det kursus jeg har været på de sidste 8 uger, og som heldigvis fortsætter 4 uger endnu. Men det er klart, at en lang, lang belastningsperiode ikke bare lige kan fejes af bordet, så jeg prøver at væbne mig og tage små skridt ad gangen...Strikkepinde og garn er stadig en vigtig terapifaktor. Dét er da noget jeg kan finde ud af uden de helt store anstrengelser. Det virker bare og er en stor, stor glæde. Jeg vil da nærmest kalde det en kærlighed. :-) Tør da ikke tænke på, hvor bims jeg kunne være, havde jeg ikke haft mit strikketøj. hihi...
Der er flere OFO'er fra '09. Sku' man lige vise et par stykker....
Her er julegaven til yngste-niecen.
Design: Kreativ Strik (kan ikke lige huske hvilket nr., men mener der var et helt blad med babyting...)
Garn: "Filo Blu, Lagune" (købt her) 50% bomuld, 50% acryl. Rust og laks.
Forbrug: 274 g til str. 2 år
Pinde: 3
Ændringer: ingen
Hit eller Skidt: Den er super sød og fræk til en lille pige med go i.

Så er der dette bestillingssjal, som en veninde bad mig strikke. Dernæst skulle det gives videre som julegave til deres barnepige. Mine ting kommer langt omkring. :-)

Design: Drops

Garn: "Kauni" 8/2, 100% uld. Fv. W-EI
Forbrug: 160 gr.

Pinde: 6

Ændringer: Fik forskudt mønstret lidt, så det er ikke helt som originalen. Det må være den kunstneriske frihed der er tilladt. :-)Hit eller skidt: Har fået så mange forskellige slags tak for det... :-)

Det var vist de sidste fra sidste år. Der nørkles videre. Godt man kan...

2 kommentarer:

Helle : sagde ...

Øv sikke da noget med dig, godt at du har en rigtig god læge som du kan bruge.

Ja strik er ren terapi og sikke nogle skønne ting du har fået lavet færdig.

Knus
Helle

Miss.Møllebo sagde ...

Jo vist er det terapi med den der snor og en eller flere pinde. har det sidste ½ år sendt mange tanker til min mor som forlangte der skulle strikkes 10 pinde inden jeg måtte gå ud og lege, øv hvor var jeg sur. Men i dag påskønner jeg at jeg fik lært at strikke,når man sidder mere end man går er det lykken at kunne lave ting med sine hænder( håber at få 1 nyt knæ i denne måned) Rigtig god strikkelyst.