4. marts 2008

Hov..

..Den gik da ubemærket hen, den 1 års blog-fødselsdag! Så skal der vel reflekteres lidt… Jeg har haft de bedste intentioner, men ikke tiden til at føre dem til protokols. Tilværelsen som ”enlig mor” (vi kører nu på 19. måned med manden indlagt/væk), job og alt det andet tager en ret pæn del af ens dag – og sådan må det være. Det ville selvfølgelig være både rart og givende at have tid nok til de der kreative, inspirerende ting man gerne vil, men sådan fungerer det bare ikke altid. Der er jo selvfølgelig nogle valg at træffe; skal man støvsuge eller strikke… Prøver da så vidt muligt at få overstået det huslige/praktiske først, men nogengange vil jeg altså bare bruge hjernen på noget strik/læsning/whatever og ikke lige tænke på, at vaskemaskinen skal fyldes/tømmes, madpakkerne smøres, hunden luftes, lektielæsning med pigerne und so weiter ….

Siden sidst har jeg fået lavet en lille hue i Gro’s design til min kusine’s kommende marts-bebs, som indtil videre er ”hemmeligt køn”. I får ingen billeder, men den er helt klassisk i råhvidt uld. Samtidig skrider arbejdet med Grace frem. Har overvejet at lave den lidt A-formet nedom, da jeg jo ikke ligefrem er nogen slank sild... (mildest talt). Men det skulle jo også være meget ligetil i denne fine og gennemarbejdede opskrift.

I øvrigt tror jeg, at det snart må være tid til garnindkøbsstop! JO! Efter Vissenbjerg Messen… Har jeg næsten besluttet mig for… Jeg ryddede op i bladbunken i week-enden. Fik sorteret en masse opskrifter fra og smidt en 8-10 kg (primært) ”Hendes Verden” ud. (har stadig ca. samme mængde liggende i en sådan en rulle-skuffe-ting under sengen…!!!) Samtidig gik jeg så lige igennem garnhjørnet; et upraktisk sted i stuen ved siden af den ene sofa, hvor jeg har en del poser og kurve stående med garn – ups…der var da vist projekter nok til det næste halve eller snarere hele års tid!! ;-)

P.S. Synes her er lidt "ensomt" for tiden! Der må meget gerne lægges kommentarer; bemærkninger; spørgsmål...you name it! :-)

4 kommentarer:

Sanne B. sagde ...

Åh nej Hanne, du er slet ikke ensom. Jeg erlige her, og læser trofast, men er ikke så flink til at lægge kommentarer. Det vil jeg prøve at rette op på.
Glæder mig til at se din Grace, og så vil jeg forresten selv lige have den bestilt. Er bare i tvivl om farven.....
kh
Sanne B

Mona sagde ...

TILLYKKE med et års dagen,jeg har også lige haft sådan en dag.
Grace har jeg også på programmet,men der er jo lige noget der skal laves færdig først.Glæder mig til at se din.

Fru Thorsted sagde ...

Sanne; jeg hedder altså Marlene, men det er nu okay. Hanne er da også et pænt navn! hehe.
Og jeg syntes også det var vildt svært at vælge farven til Grace. Det endte jo så med den mørke lilla/aubergine eller hvad den er. Det er jo ikke ligefrem et lille udvalg hun har, den gode Fru Svit.

Mona; også tillykke med din 1 års dag. Det er dejligt, at man sådan kan fejre en ekstra fødselsdag, ikke? ;-)

Tanker & Spin sagde ...

Hej Fru Thorsted-
Tak skal du ha'- Jeg skal også igang med en mere.
KH Jette