14. marts 2008

Grace er her...

Jeg sad til over 23 i går aftes for at strikke de sidste omgange inden aflukning og hæftning af 2 (!) ender! Og så i vaskemaskinen på uldprogram. I mellemtiden gik jeg i seng; satte vækkeuret til en lille times tid – og så op og lægge Grace til tørre, så jeg kunne få den på i dag! (ja, ja ved det godt. Ikke særlig normalt, men jeg kunne altså ikke vente med at få den på…) Frisk, sprød og ny! Den er lækker.
Faktaboks:
Design:
Anni P for Marianne Svit Garn: ”Supersoft” i farve ”Sloe” fra Svit.
Forbrug: 138 gr. (str. L)
Pinde: rundp. 3.
Ændringer: Ingen. Droppede det med ekstra udtagninger forneden. Da jeg fik den prøvet, var den helt fin.
Hit eller Skidt: Nu har jeg så gået med den i dag og synes den bliver sådan lidt ”løs” i det ved brug, men den er stadig dejlig at have på. Er vild med dens feminine udtryk.

Nu står jeg så med luksusproblemet: Hvad skal jeg kaste mig over?? Trænger til et lille, hurtigt projekt. Så det ender (jo nok) med et eller andet i str. Nul år! :-) …kunne jo også liiiige tage mig sammen og få gjort den Uglevest færdig – for hunden da også. Mangler faktisk kun lige v-udskæringen og monteringen. Den er simpelthen så sød…og for lille til min mindste!! Ja, ved ikke lige hvad der gik galt; men han kan altså ikke passe den. (Der gik det galt, at du var for langsom til at få den strikket færdig og nu er din søn vokset, Fru Thorsted! Tænk, sådan lige pludselig..!) Så den kommer til at gøre gavn et andet sted: Hos Emil; min venindes søn på 2 år. Har forelagt ideén – og den var hun med på! Hihi..

Ældstebarnets fødselsdag er kommet og gået. Bliver som altid, når der er fødselsdag, mega-mor-sentimental. Altså jeg kan da slet ikke forholde mig til tanken om, at have en datter på ti!! Hun er jo min første baby… Så lille og amme-fløde-tyk hun var.. Åh, skønt! Og nu er hun stor, dygtig, til tider hulens snusfornuftig (præget af vores families situation) og af og til pre-teenager med dør-smækken og rullende øjne!! - Sophia blev lykkelig for sin nye mobil! Hun har plaget for en de sidste par år, men nu var det så nu… Så må vi se om hun kan styre det. Vi har indtil nu ikke ment, at det var nødvendigt hun havde en, men fra sommer skal hun jo ikke mere i SFO om eftermiddagen og så er det jo nok meget rart at vi kan være i forbindelse på anden vis. Nu har hun så det her halve år til at finde ud af hvordan man gebærder sig med sådan et monstrum…
Det er X-factor tid! Jeg er barnløs i aften, så kan helt selv få lov at sidde og heppe på Laura!! God fredag aften derude!

2 kommentarer:

Tanker & Spin sagde ...

Ja den er rigtig fin. Den bliver du glad for. Jeg går stadig og tænker på at begynde på en mere.

mortil9 sagde ...

Hej Fru Torsted - tak for din hilsen på min blog - og tak for kigget her hos dig - jeg kommer klart igen igen og igen... hygggggeligt! Og så er du ikek ene om at heppe på Laura i morgen aften... selv de unge damer herhjemme synes Laura er den der skal vinde - endda selv om de også synes godt om Martin og atd et er sjovt at han er her fra omegnen... hø hø!
Hilsen Susanne