23. oktober 2007

Hindbær

(ok, ikk' særlig godt billede...)er færdig! Og hvis jeg selv skal sige det: en skøn lille sag. Et rigtig hyggeligt strikketøj og frøkenen har ivrigt fulgt med i processen. Hun er svært tilfreds...
Fakta:
Design: Annette Danielsen (for Isager) fra "Hønsefødder og gulerødder"
Garn: "Indiecita" 100% alpaca fleece i rød (fv. 1299) og "sommer" (fv. HP007) herfra. Originalgarnet er jo Isagers "Tvinni" & "Spinni", men tog chancen og lavede den i "Indiecita" og det lod sig fint gøre.
Forbrug: 81 g rød og 87 g "sommer" til str. ca. 7 år.
Pinde: rundp. 3 + 4
Ændringer: Slog op til en str. 6 år, men lavede så en ekstra øgning, så nederdelen blev lidt videre forneden samt strikkede længden som til en str. 8 år. Har desuden sat en 2 cm bukse-elastik ind i kanten foroven, da jeg syn's den var lidt for løsagtig uden.
Hit eller Skidt: Den er bare i orden! Der er hverken blevet mukket over, at den kradser eller noget. Mit første projekt fra "hønsefødder..."; totalt i orden strikkebog! :-) (På billedet herover poseres der, men gråvejr er nu engang ikke det perfekte fotovejr...)
I morgen har jeg tidligt fri (til gengæld skal jeg så arbejde længe på fredag; men den tid - den ...) Håber på ligeså flot efterårsvejr som de sidste par eftermiddage. Det er godt nok ved at være koldt og mørkt om morgenen. Og tænk i week-enden er det tid til "ur-manøvren"... Så bliver det kun mørkere endnu!! (Dog lysere lige for en kort bemærkning, så det må vi huske at nyde.)
P.S. måske "nogen" skal bede om små sokker af det resterende dejligt, varme og røde alpakkagarn..... ;-)
5 kommentarer:

enaj sagde ...

Den er blevet rigtig flot så jeg forstår godt at tøsen er tilfreds.

strikkeforsker sagde ...

Sikken en fin lille sag, H&G er en skøn lille bog. Sæt iøvrigt kryds i kalenderen torsdag d. 6 marts 2008, der kommer Annette på Badstuen :-)

Fru Thorsted sagde ...

Strikkeforsker;
tak for tippet mht Annette på Badstuen. Det skal jeg i hvert fald ikke gå glip af. - Kunne være jeg endelig fik hilst på dig. Har set Julia et par gange; og selvom jeg syn's jeg "kender" hende via "Aalerusen" har jeg det stadig svært med bare at sige hej. :-)

Charlotte Illum Larsen sagde ...

Åh så dejligt... Min bog er gemt væk i en flyttekasse - og jeg ved ikke hvilken. Men hvor jeg glæder mig til den kommer frem i lyset igen. Hilsner fra Ærø

Anonym sagde ...

Hej-hej... Jeg ville bare lige sige, at hold da op, hvor din yngste datter ligner dig heeelt vildt :o)
Og så ellers bare en lille hilsen, det var længe siden, jeg sidst havde "kigget ind", og hvor har du været flittig, både med strikkepindene, og ved tastaturet!
Keep up the good work!! :o)
- kram fra Bettina