12. november 2007

3 uger..

gik der så lige siden sidste indlæg her på adressen. Endnu engang konstateres det, at man ikke kan nå det hele. (utroligt, at jeg ikke lærer det...)
Ingen færdige arbejder - til gengæld et stk overdraget til færdiggørelse andetsteds og et stk julegave påbegyndt! Forklaring: øreklaphuen til Christian hang i bremsen; olde var på besøg og manglede et strikketøj, så den overtog hun lige. Den er nu færdig, men endnu ikke leveret her på adressen. Forventet ankomst: onsdag (hvor jeg tilfældigvis har fødselsdag :-) ) Skønt med sådan en mormor/olde, der lige i en håndevending kan klare en dejlig varm hue til min søn, når nu jeg ikke selv kan blive snøvlet færdig.Det nystartede, er en jakke med trekvart ærmer til svigermama. Hun kommenterede den i uge 43's udgave af Hendes Verden og den greb jeg så i luften (hun har aldrig ret mange ønsker); bestilte garn her samme aften og er nu i fuldt sving med at fabrikere. Hun ønskede sig en klar blå eller en flot rød. Jeg har valgt den sidste. Har ikke prøvet at strikke i "Eskimo" før. Skal lige vænne mig til den måde garnet er spundet på. Det er jo 100% ren, ny uld og jeg syn's det er ret levende; bøvler lidt med kombinationen af "levende" garn og pinde nr. 8! Tror nu at resultatet nok skal blive godt.
Udover alt det strikke-relaterede flyver tiden jo bare afsted. Vi har en (1) fri week-end fra nu af og til 1. januar. Pyh, det er for vildt. Forsøger at undgå at den også bliver booket op, men det holder hårdt.
Sidste lørdag var ældstepigen og jeg med min søster på brudekjole-jagt. Der skal jo være decemberbryllup, så indkøb var påkrævet. Vi fandt en rigtig fin, enkel råhvid sag hos "Glamour" i Odense. Supersød og klædte hende bare. (Det er ikke den på billedet; den kommende gom skulle jo nødig kunne opsnuse noget...) Sophia syntes at det var top-hyggeligt at være med mor og moster på indkøb. Hun svælgede rigtigt i alle de fiiiine kjoler, hårdimsedutter osv. Vi startede kl. 10 og var først hjemme klokken halvfire. Jooh, hun er ved at udvikle sig til lidt at en power-shopper (til moren's udelte fornøjelse he-he-he). Det lykkedes også at finde tøj til mine tøser til festen. Dejligt, så er det til en side. Den store fik selv lov at gå H&M igennem og fandt denne (bare i sort/hvid) og sorte strømpebukser med sølvstjerner. Dertil et par sølvsandaler. Til mindstepigen faldt jeg over en festkjole i mørkelilla med tyl, pailletter og hele svineriet. Og selvfølgelig sølvsandaler med glimmer til hende. (Hun elskede det og jeg var "bare Verdens bedste mor"- for en kort bemærkning. Hun er i hvertfald stadig angrebet af "prinsessepyntesygen", hvor den store er blevet...ja...stor!). Min plan er, at Christian skal iklædes uglevesten (hvis den vel at mærke bliver færdig), hvid skjorte og cowboybukser. Der bliver ikke et øje tørt, når familien T. møder op til moster og onkels bryllup!!! ;-)
Men vi går da ikke kun op i pige-power-shopping. Husbonden har været hjemme på hele tre længerevarende besøg den sidste tid. Så sent som i lørdags var han hjemme fra middag til 21.30. Gik godt, men er hårdt. Der er stadig sådan lidt "ugens gæst" over hele seancen, men ligesom vi skulle vænne os til at han ikke er her hver dag, så skal vi også vænne os til at han ligepludselig er her, lidt, igen.
Fik læst "hobbitten" af J.R.R. Tolkien færdig i week-enden. Det er godt nok for lidt jeg får vendt sider i nogle gode bøger for tiden. Hvis man har læst "Ringenes Herre" skal man også unde sig selv at gå i krig med denne. Den var lidt tung at komme i gang med, men pludselig vender det og jeg kunne ikke få den færdig hurtigt nok. Glæder mig til den også bliver filmatiseret. Mener at have hørt rygter om, at Peter Jackson også skulle lave den.

Nå, men i morgen er det jo så store X-dag. (altså valg, ikke?) Mener, at jeg har besluttet mig til, hvor krydset skal bruges denne gang. Om det så batter noget vil tiden jo vise... God valg-dag til alle derude!Ingen kommentarer: