26. juli 2007

Færdig sommertop + gang i fødslerneDet hjalp at få sommerferie. Nu er Sophia's top blevet færdig. Og her kommer så faktaboksen:

Design: Ingelise (blad nr. 6/2001)
Garn: "San Remo" fra Kvickly (97% bomuld, 3% metal) i lyseblå
Forbrug: 202 gr (str. 10 år)
Pinde: Rundp. 2½ + 3 samt alm. pinde 2½ + 3. Hæklenål nr. 2 til kanter
Ændringer: ingen
Hit eller skidt: Jeg synes ærmegabene er for store, men pigebarnet er ovenud tilfreds og det må jo være det vigtigste. :-)

Mens toppen var ved at være på sidstningen, tikkede så meddelelsen om en lille ny "bonus" niece ind på lystavlen - født d. 20. juli. Det satte gang i det sidste udbrud, så jeg kunne komme i mål, for så skulle der jo laves barselsgave! ;-) En fin gul "inderst inde" er kommet på pindene og skal snart blive færdig. Et skønt lille projekt....som sikkert skal udvides med en drengemodel fra "Sødt og blødt" lige om lidt også, da et sæt i omgangskredsen i går fik (endnu) en dreng! Det er så hyggeligt at strikke babytøj!

Og lige straks skal taskerne og bilen pakkes, for på søndag drager vi i sommerhus sammen med vores Olde ved Nakkebølle/Faaborg. Forhåbentlig kan vi så se frem til noget lidt bedre vejr!! I hvert fald skal vi bo ret tæt på vandet og der er "kun" to TV kanaler ("Neij, altså moar..."), så under alle omstændigheder skal vi ud i luften - den har godt af os!!!

1 kommentar:

Lene sagde ...

Sikken en sød pige med sådan en flot top og blondekanten er altså heller ikke så tosset.
KH. Lene