18. juli 2007

Min datter

..gav sin mor tårer i øjnene idag! Da jeg kom hjem fra arbejde fik jeg overrakt en fin pakke, som hun møjsommeligt havde klistret ind. Den skulle jeg ha' "fordi du altid har så travlt og bliver træt, mor". Inden i var denne:
En lille mulepose med snoet bånd, applikation og det hele. Hun er 6½ (næsten 7, hvis man spø'r hende! Fylder i september) og har helt selv syet den (i hånden) i SFO'en hvor hun og søster går! :-) Sødt, ikke?? Moderhjertet svulmer....
Endnu en generation af håndarbejdsinteresserede piger... Dejligt! Hun sidder også af og til og bikser med sin Strikkelise; det er lidt svært, men hun kæmper! :-)
Også storesøster på 9 er med på det kreative; vores Olde er ved at lære hende halve korssting og de to har også haft gang i noget retstrik. Skønt at begge parter har lysten. (Det var i øvrigt også Olde - min mormor - som lærte mig at strikke, da jeg var 6-7 år)
Og så er nedtællingen begyndt: 1½ arbejdsdag tilbage inden ferien!! Kan næsten ikke vente. Ungerne er også ved at trænge til "rigtig" ferie nu; ikke bare være i SFO og børnehave hele dagen, mens mor arbejder. Så hele husstanden glæder sig vist bare til lidt samvær, hygge, forhåbentlig dejligt vejr, ingen vækkeure osv.

1 kommentar:

Lene sagde ...

Hvor er den fin. Jeg elsker også, at få de der hjemmelavede ting og at se deres små stolte ansigter.
KH Lene