23. april 2007

"Gammelt" sjal....eller dvs. gammelt i den forstand, at det er strikket hæklet pre-blog; i januar. (Jeg har besluttet, at det, jeg har fabrikeret i 2007 kommer til fremvisning her, så flere "gamle" fotos er på vej!) Tror at naboerne fik sig et billigt grin: det eneste sted jeg kunne få spredt sjalet ud, var på børnenes trampolin, så der stod jeg oppe og tog disse billeder mens det hele gyngede :-)
Og lidt fakta:
Design: Sys Fredens (fra bogen "Hæklerier" )
Garn: noget olivengrøn mohair fra Bilka, som jeg ikke kan huske hvad hedder. Og til kanten "Mousse" lysegrøn - også fra Bilka.
Forbrug: ca. 90 gr. mohair og 48 gr. pelsgarn.
Hæklenål: nr. 8 til selve sjalet og nr. 6 til kanten.
Hit eller skidt: Grøn i alle afskygninger er en af yndlingskulørerne og sjaler kan man jo aldrig få for mange af... så et hit!
"Tern & stribe" trøjen er godt på vej. Delene er strikket; nu venter monteringen og halskant. Så det burde jo ikke vare så længe inden poden kan posere i den! :-) Kunne godt tænke mig at finde ud af hvordan man laver de der "fremskridt-i-procent-barer" som jeg har set rundt omkring på folks igangværende arbejder, men det lærer jeg nok ligepludselig. Nu har jeg da, med venlig assistance herfra (og mange tak for det!!), fundet ud af at få sat et Flickr-album på bloggen.. Og sådan vil der jo nok komme nogle udbygninger henad vejen.
Og hvor var hun da bare sød, den lille prinsesse. :-) Selvfølgelig præsenteret i svøbet, som storebror gjorde verdensberømt i DK for 1½ år siden. En eller anden gang må det vist også på pindene her i huset - selvom jeg godtnok ikke skal ha' flere babyer...

1 kommentar:

nielsenstrik sagde ...

Har lige opdaget din nye blog, så jeg vil bare sige velkommen til blogverdnen.