1. marts 2010

øøhhh - Hej!

Er her endnu. (og ku' sgu' huske mit login..) Ved ikke om nogen har bemærket det, men det er ved at være længe siden! (Underdrivelse: det er evigheder siden!!) Jeg har savnet at være her, men en gang i mellem bestemmer livet og tilværelsen lidt mere over en, end man egentlig lige er med på.
Blev sendt til tælling i det sene efterår af en træls afgørelse omkring mandens snarligt forventede hjemkomst, som blev udskudt – igen; en opsigelse fra mit job – igen; stort set for meget af det hele, med deraf følgende og ret tydelige stress/depressions-symptomer, som jeg måtte reagere på. Her tre måneder senere er det hele ved at vende lidt igen. Heldigvis.
Der er kommet en afklaring på forløbet af mandens hjemkomst/udslusning. Vi er så småt startet op – han er i øjeblikket hjemme fra lørdag til mandag. Stor, stor forandring, når han ikke har været i familiens skød i mere end 12 timer ad gangen siden ultimo 2006, men dejligt (og udfordrende) for os alle.
Jeg er fortsat sygemeldt, men i god bedring og behandling. Jobsøgningen er lagt lidt på hylden, men den vej kommer jeg også nedad igen – lige straks.
Strikketøjet har været min helt store terapifaktor i de forgangne måneder. En velkendt og tryg verden jeg kunne trække mig ind i, når det hele koksede inde i hovedet. Noget af det eneste jeg sådan rigtig kunne koncentrere mig om. Det meste har jeg husket at få fotograferet, så muligheden for løbende dokumentation foreligger. :-)
Jeg har faktisk tit siddet og forfattet et indlæg eller to i tankerne, men når det så kom til stykket kunne jeg ikke lige få frem hvad jeg ville eller også blev det bare ikke til noget. Den ene uge tog den anden og jo længere tid der gik, jo sværere blev det at komme tilbage til bloggeriet. Underligt nok…
Har prøvet at følge med rundt omkring, men kommentarer er det ikke blevet til mange af.


Nu kan jeg så passende få fremvist en af de ”gamle” færdige ting. Kan nærmest ikke huske hvad der er lavet færdigt hvornår, men here goes… Min cumulus-vest var vist der jeg "nåede til" før jeg gik kold.
Faktaboks:
Design: Annette Danielsen
Garn: "Greenland" Løvegarn; 50% uld, 35% acryl, 15% alpaca i fv. 06/mørkegrå
Forbrug: 730 gr til str. L
Pinde: 7, rundp og strømpep.

Ændringer: Fravalgte Isagers garn, som den jo er lavet i. Primært pga. prisen. Lavede den ca. 10 cm kortere pga min ringe højde.
Strikket til: Mig
Hit eller skidt: Den har været en af denne kolde vinters absolutte favoritter! Desuden en fornøjelse at strikke, da jeg lige kom udenom den trykfejl der var i opskriften. Pasform og funktionalitet er også i top.

Uh wauw, kom da lige til at se at i dag faktisk er mit 3 års blog-o-læum. Der kan man se... :-)

6 kommentarer:

Alice sagde ...

Hej
Godt du er ved at få det bedre - det er rigtigt at strikke er god terapi - man glemmer helt alt det dumme der sker. Håber det blir endnu bedre med tiden.Hilsen Alice

Helle : sagde ...

Hej med dig !!

Skønt at se dig tilbage igen på bloggen.

Har tænkt meget på dig, for du plejede jo at blogge sådan jævntlig.

Held og lykke med fremtiden for hele familien.

Hvor er den flot til dig din AD vest.

Tina/Chance-strikkeren sagde ...

Hey - der var du jo. Jeg har tænkt på dig mange gange, men godt at se dig tilbage. Håber du snart er helt fit for fight igen. Rigtig flot Cumulusvest !

Tine sagde ...

Dejligt at få livstegn fra dig igen.
Ja, nogen gange fylder livet bare meget! Godt at du er ved at komme ovenpå igen.
Og super flot vest du har lavet!

fru westerskov sagde ...

dejligt du stadig er der. Det er nogle skønne ting du laver. Det er godt at du kan strikke dig igennem den svære tid.

Jette sagde ...

Tillykke med at du er tilbage og med jubi'et, og du er ikke glemt. Flot Cumulus, håber du tager den på til cafe en dag når du har tid. Strikketøj er en lise for sjælen nemlig...:o))