15. oktober 2009

Ho (ho-ho)

Efter en forkortet efterårsferie var det tilbage på jobbet idag. Heldigvis er det allerede fredag i morgen og min tidlige dag, så det går vist lige.


Weekenden var fuldt optaget af et feriebarn. Min 1 årige niece skulle passes, da hendes forældre havde fortjent en kærestetur på kro i det jydske. Den lille ankom fredag eftermiddag og var straks i gang med at holde de store kusiner beskæftiget. Jeg kom op og fik noget ud af dagene, da hun vågner og er klar omkring 05.45 hver morgen! Hun blev ikke engang skræmt af mosterens meget søvnige og uglede fremtoning på dette herlige tidspunkt. Som sådan er hun bare en glad og nem lille tulle, men hold da op, hvor er man da på hele tiden. Utroligt så meget man glemmer på bare 5-6 år. Alle de ting der lige skal holdes i kog, for man skal jo passe mad-, sove- og legetiden helt præcist! :-) Det var skønt at have en lille i huset igen - meeen også rart at aflevere hende tilbage til moren og faren søndag eftermiddag.

Mandag drog vi, incl. husbonden (som havde fået lov til en endags-tur og derfor skulle fragtes retur til sygehuset sent mandag aften igen; my treat...) mod Ho/Blåvand. Vejret var jo aldeles superdejligt årstiden taget i betragtning: Solskin og blå himmel, en smule vind og ellers bare friskt. Der blev badet, bowlet, leget, spist, gået på stranden, samlet "kongkyllinger" (som min anden niece kalder dem) og ellers bare hygget igennem. Lige nøjagtig hvad vi alle trængte til. Desværre kom vores Momse/Olde alligevel ikke med, da et meget dårligt knæ tvang hende til at blive hjemme. Rigtig kedeligt og synd for hende, som havde glædet sig enormt til at være sammen med os alle. Vi har lovet hende en revanche senere.


Tirsdag var der kortvarigt "mor-tid". Jeg havde hjemmefra researchet lidt, da Ho-strik ligger i kort gå-afstand fra feriecentret. Der var åben tirsdag eftermiddag, så efter endt "afkrudtning" af alle børn i badelandet, blev de placeret med tegnegrejet ved spisebordet, under moster og onkels vinger og jeg gik på rov. Der var jo goodies overalt og udenfor på gårdspladsen lokkede et "fyld i posen"-tilbud. Fik i alt 600 gr. skønt shetlandsuld på den konto. Til 150,- . Plus to nøgler strømpegarn, som skal forvandles til "kollega-sokker". Har to meget kuldskære kolleger og de spøger tit med om jeg dog ikke kan lave nogle dejligt varme sokker til dem - det skal de så få nu! :-)
Fortsat god ferie til de heldige - jeg skal strikke sokker...


2 kommentarer:

Ulla sagde ...

Det lyder som en hyggelig, letforkortet efterårsferie.

Det der med 5.45 koster utrolig meget strikketid om aftenen.

God fornøjelse med strømpestrikkeriet

Jette sagde ...

Det lyder som en god miniferie, og ikke dårligt hvad du har fundet hos Hostrik, og ungerne ser ud til at hyggge sig gevaldigt.