27. august 2009

Så sandt, som det er skrevet..

..ovre hos Nynne. Der er ikke sket meget på den her blog det seneste stykke tid, men hverdagen... ja der er der fuld fart på!En af de store ting var selvfølgelig ham hers første skoledag. Som alle andre nye skoleelever var han glad, forventningsfuld og ganske stolt (og moren ligeså selvfølgelig). Vi blev modtaget med flag og sang fra indskolingen, deriblandt den ene storesøster, som havde set frem til nu at være blandt dem der skulle synge en yngre søskende ind i skolelivet. Der var taler, is til børnene og kaffe til forældrene. Fotosession på den store trappe og solskin for alle pengene. En rigtig god og glad dag. Traditionen har været at når de 2 timers "skolegang" var overstået kunne man få lov at komme med i byen til en frokost. Den unge mand valgte at tage sin mor og farmor med på Jensens og foruden den oplevelse, blev Toys'r'us endevendt. :-)Strikkemæssigt bevæger jeg mig lidt rundt. Sprite er blevet syltet til fordel for et par andre projekter. Er åbenbart ikke så erfaren, som jeg selv tror, så nogle forkortede rækker var noget der ligepludselig drillede mig en del. :-) Det lykkedes vist alligevel og satser stadig på, at den skal være færdig i denne (sen)sommer.
Et af projekterne er det hemmelige, som der kommer mere om lidt senere... ;-)

Og så hækler jeg... Ja! Har forelsket mig vildt i "Bella Donna", men den oversteg altså mine hækleevner, så i stedet fandt jeg en anden veste-ting, som jeg nu har kastet mig over at lave i Noro Kureyon Sock yarn. Er ikke nået så langt endnu, men den tegner godt. Også her kommer der mere senere.
Tirsdag næste uge ser jeg frem til hovedstadsbesøget sammen med strikkepigerne. Vi har de orange togbilletter, vi har booket frokost-besøget og listen over butikker der skal besøges er på plads. Så er det bare at krydse fingre for at også vejret vil være på vores side. Det er nu engang ikke så hyggeligt at vandre Kbh. tynd i regnvejr...


3 kommentarer:

Tine sagde ...

En forste skoledag er altid saa spaendende. Baade for barn og voksen ;-)
Tillykke med skoledrengen!

Spaendende projekter du har gang i. Sikke smukt garn til din hemmelighed :-)

Rigtig god fornojelse i KBH.

Jette sagde ...

Det var synd med Sprite, det kan være du kommer igen. Og kan i have en rigtig god tur til staden, håber du får købt noget og ikke får vabler. Vi ses vel til cafe, så tager jeg noget med til dig.

Fru Thorsted sagde ...

@Tine; tak skal du ha'. Det er lidt vildt at have tre skolebørn.

@Jette; jeg kommer desværre ikke til cafe næste gang, da det er datterens fødselsdag.