9. august 2009

Så er det lige før..

..at der befinder sig en 5. klasser, en 3. klasser og på onsdag tilmed en 0. klasser her på matriklen. Manner! 3 skolebørn. Pheew.... Pigerne er jo garvede skolegængere så dagen i morgen er bare same old, same old. Det er anderledes stort for mindstemanden, som jo blev seks i løbet af sommerferien og nu er fuldt ekviperet med funklende ny skoletaske, pennalhus og lirer alfabetet og diverse regnestykker af næsten i søvne! :-) Jeg har mine sidste sommerferiedage fra onsdag, så han kan blive behørigt fulgt afsted, den lille, som snart bliver frygtlig stor.Det er blevet til en skoletrøje til ældste, som dog nok er lovlig varm lige p.t.
Faktaboks:
Design: Lene Holme Samsøe fra "Kæk & klassisk..."
Garn: en tråd Indiecita, 100% alpaca fleece, fv. 4147 lavendel og en tråd Admiral Ombré 75% uld/25% polyamid, fv. 1581 blå nuancer.
Forbrug: 294 gr. til str. 12 år + 4 store perlemorsknapper.
Ændringer: Ej brugt originalgarn, så den er knapt så kompakt og tyk.
Hit eller skidt: den er lille i str til min ældste, men hun og jeg er begge vilde med den. Hun har selv valgt farvekombi og jeg synes den blevet fed i den blå. Den var let at gå til; blev mestendels lavet på vores 4½ dages campingtur.
Sommerferien er også ovre for strikkecafeén vedkommende. I onsdags startede vi op igen - og det var bare skønt at se de andre igen; høre om ferieoplevelser, nyt strik og bare sludre igennem. Vi har planlagt en tur til de Københavnske garnbutikker i fortsættelse af vores supertur til Aarhus i forsommeren. Det bliver d. 1. september og jeg glæder mig allerede rigtig meget. Jettes beretning gjorde ikke forventningerne mindre...
Der er knoklet igennem herhjemme i denne weekend. Vores tæppe i stuen skulle renses og se så fint ud som muligt ovenpå stuerenoveringen for nogle uger siden. Så det meste af dagen i går gik med at pøse sæbevand på, lade virke, suge op, pøse rent vand på, suge op, lad tørre. Jeg har en rigtig øm lænd og nogle værkende håndled, selvom manden og jeg skiftedes til at styre maskineriet. Det er faktisk næsten ikke engang helt tørt nu her søndag aften, men ser rimelig pænt ud efter det, at det er et noget gammel og desværre lidt slidt tæppe vi har på. Trægulvet jeg gerne vil have, har der ikke liiiige været "tid" til endnu...
Nu lokker denne her og en kop kaffe. Fortsat god søndag aften.


1 kommentar:

Tina/Chance-strikkeren sagde ...

Nej, hvor pudsigt - jeg har for få dage siden siddet og kigget på netop den model til min Katrine. Så kom jeg til at regne på prisen i originalgarnet, host-host. Overvejede lidt, om den mon kan laves i 3-dobbelt Supersoft - tror du, det går?

KH Tina