6. juni 2009

Øjnene op for Japan

Torsdag aften bød på et rigtigt spændende møde med Marianne Isager og en masse smukke billeder og gode historier fra Japan. Selvfølgelig med udgangspunkt i hendes bog af samme navn, som jeg ikke rigtig har givet opmærksomhed tidligere. Krydret med fine fortællinger faldt jeg i hvert fald for Viften og Rød (som i givet fald ikke ville blive rød hos mig, da det ikke lige er "min" farve..). Udover et meget inspirerende indblik i japansk kultur fik vi et sneak-peak på kommende børnemodeller fra Mariannes hånd. Tilfældigvis med et H.C. Andersen tema, som Annette D. jo laver en september-udgivelse med også. Hos MI ville det så blive enkelt opskrifter; men en bog til det udenlandske marked. Der rejste sig dog hurtigt et fælles, fynsk "krav" om, at vi også herhjemme kunne få dem i bogform. Det ville blive overvejet, forlød det. :-) Behørigt inspireret og begejstret blev der så i går påbegyndt en Isager-model... Godt nok ikke moderen, men datteren:
En Coral-top til mig. Ikke nogen helt ny model, men en jeg længe har haft kig på. Og så endda i lagergarn... Jow, jow.
Samtidig med endnu en dejlig, forlænget week-end, har der været nabohjælp. Et stort irritationsmoment er blevet udryddet: en totalt langsom og blodtryksforstyrrende pc er blevet renset, peppet op, geninstalleret og tunet! Rigtig rart. Det er ikke noget jeg selv har spor forstand på, men med stor og ganske kompetent hjælp fra en af vores søde naboer, kører det hele nu på skinner igen. :-) Det er lidt ligesom med bilen; den skal bare virke, når man skal bruge den.
Nå, men Coral venter... Fortsat god Grundlovs-weekend til Jer!

8 kommentarer:

Bettina sagde ...

Øhm, *host* jeg mener, at Helga er svigerdatteren. :o)

Anonym sagde ...

Fin Coral. Jeg fandt endnu flere modeller fra Japan, der skal strikkes. Glæd dig til oktober, så kommer Annette Danielsen til Strikkecafé.

@ Bettina: Helga er datter af MI

Jette sagde ...

Tak, jeg prøver at kigge på dropsmodellerne. Og Coral skal også på pindene her, den ser nemlig go' ud. Ups, jeg havde vist for travlt med at proppe lagkage indenbords til at have set børnemodellerne, øv.

britt sagde ...

Jep, Japan er en ret fantastisk bog med stor variation i modellerne - jeg har maaaaaange af dem på min to-do liste!
Spændende med nyt om MI's børnemodel-planer - jeg glæder mig til at se det hele.
:-) Britt

Ulla sagde ...

Det er mig der er anonym ovenfor :-)

Bebiane sagde ...

Flotte og smarte Coral, gode farver du har fundet frem til.

Strikkeheksen sagde ...

Lyder som et spændende arrangement - Coral har jeg også haft kik på, men den er i ventepostion :-)

Havde glemt det hed startitis ;-) Var det ikke Britt, der fandt på det??

Charlotte sagde ...

Hejsa.

Jeg er altså bare så vild med den Coral, dejlige farver du har valgt. Jeg tror den skal på min ønskeliste.