15. maj 2009

EZ work-shopVar til en rigtig hyggelig og lærerig aften i godt selskab hos Tante Grøn i onsdags. Ingerlise Lebech ”tegnede og fortalte” om Elizabeth Zimmermans liv og bedrifter udi det enkle, men geniale strikkeri, mens vi strikkede prøver, drak kaffe og spiste frugt samt dejligt hjemmebag fra den ene tantes hånd!

Der blev lavet i-cords med maskestings-sammensyede hjørner.
Der blev lavet L-stykker/hjørnestykker.
Lært usynlige udtagninger.
Lavet falsk søm (foldningslinie) + strikket i-cord-kontrastkanter. De fleste prøver i øvrigt strikket i nyt uldgarn netop hjemtaget af tanterne. "B-uld". B for baby, B for blød eller for Børn. Rigtig dejligt at strikke af; faldt flot og delte sig ikke uhensigtsmæssigt.
Så vi lå bestemt ikke på den lade side i de tre timer vi var der. Man var da helt træt i hovedet, men på den gode måde, da det blev tid at bryde op.
Rigtig skønt, at tanterne vil lægge lokale til og invitere en kompetent underviser til at nørde lidt sammen med os. Tak for en god aften :-)
En lige lovlig hektisk og tætbesat uge krones i morgen med en venindetur til Vejle. Mellemstebarnet skal på spejdertur og de to andre er ikke i Føtex, men afsat til farmor. Så veninden og jeg daffer afsted til lidt shopping, en hyggelig frokost og fremfor alt: en teaterkoncert vi længe har set hen til. Og nej, vi ved godt at vi ret beset ligger uden for målgruppen og at vi temmelig sikkert vil trække gennemsnitsalderen nedad i Musikteatret, men det er jo Stig vi taler om her.!! :-) Det kan man ikke gå glip af. I øvrigt er det jo også "glad-i-låget" musik, selvom det har nogle år på bagen. Jeg gider i hvert fald godt...

7 kommentarer:

strikkeforsker sagde ...

Øj det lyder spændende. Jeg må hellere ansøge om uledsaget udgang til næste tante-arrangement.

God tur til Vejle. De har en rigtig god garnbutikke, Arne Hansen eller lign., oppe i sygehusenden i gågaden

Irene sagde ...

Den workshop gad jeg godt have været med til - er stor fan af EZ, synes hun var/er genial:-)

Britta sagde ...

Det ser lige så hyggeligt ud som da jeg var med i sidste uge.
Man er altid i godt selskab hos tanterne - og vi mødes måske derinde en dag :-)

Jette sagde ...

Det ser godt nok hyggeligt ud, havde tænkt på at deltage, men man kan jo ikke nå det hele.

Tine sagde ...

Hvor lyder det bare spændende.
Det ville jeg også gerne have været med til.
Måske jeg skulle foreslå det til vores garnbutik :-)

Strikkeheksen sagde ...

Det lyder som en skøn aften - jeg er også EZ fan :-)

Lise sagde ...

Ihh det gad jeg godt - både workshop og koncert. Sidstnævnte er i følge mine forældre fantastisk. Jeg har et par stykker af EZ´s bøger, de kan faktisk læses som underholdning, og det kunne være sjovt at se noget af det i praksis. Kan det passe jeg ikke kan finde en mail-adresse? Kan du ikke lige sende mig din adresse, enten mail eller post?