3. januar 2009

Velkommen til 2009

her i mit lille hjørne af cyber-space!!

Håber alle kom godt ind i det nye år. Her var det ualmindeligt stille og roligt. Manden var godtnok hjemme hos os, men skulle være retur kl. 22. Indtil da hyggede vi os bare herhjemme med noget god mad og lidt tv. Så læssede vi os alle 5 i bilen og kørte ud i aftenen og kiggede på raketter. Vel hjemme igen blev ungerne, efter eget ønske, nattet og kl. 23 var her ro... Meget mærkeligt og lidt ensomt at sidde der kl. 24. Fik mig en cola at skåle i... :-) Jeg sad så og lyttede til alle bragene, strikkede på topstykket og så et par koncerter i fjernsynet. En anderledes indgang til et nyt år, men på sin vis vældig afslappende og eftertænksomt.

Julen blev vel overstået - uden væltede eller ribbede juletræer!! Vi havde en dejlig dag og aften med alt hvad dertil hører. 1. juledag tøffede vi rundt i nattøj det meste af dagen. Med god tid til at lege, sumpe, spise, hygge, læse osv.Nu er ferien så lige straks brugt. Bl. a. på, at få færdiggjort et par ting. Som nævnt blev ældstebarnets poncho lukket af sådan lige før lukketid. Men færdig blev den.... kl. 00.14 natten til d. 24/12.
Faktaboks:
Design: Grunddesign lånt fra "Spirrevipstrik".
Garn: "Katia venus" 50% uld, 50% acryl. fv. 6804/lilla-meleret
Forbrug: 287 gr til str. 10½ år. Længde midtfor: 60 cm. Vingefang: 87 cm.
Pinde: 6
Ændringer: stort set alt...
Hit eller skidt: Den hitter! Er blød og vamset i en lækker lilla farve. Det kører... Og pigebarnet bruger den flittigt.Udover ponchoen mindste's sokker langt om længe blevet færdig! De var nær ramt af sok-nr.-2-syndromet! Og hvor er det da noget pjat... Det tog jo kun en halv aften at færdiggøre den anden af slagsen til et fint par... tsk-tsk! ;-P
mini-Faktaboks:
Design: "Ingelise" blad nr. 10/07
Garn: "lana grossa - meilenweit multiringel" fv. 5050.
Forbrug: 42 gr. til str. 29


Har også fået kringlet min snoning-på-tværs, men den er der altså ikke billeder af endnu. Den skal have sin debut til en fødselsdags-brunch i morgen tidlig...

Og minsandten om det så ikke også er blevet til noget nyt på pindene: nemlig det længe ventede og stærkt omtalte topstykke!! Den bliver skøn, men den bliver sej!! Det er dømt til at blive en elsket beklædningsgenstand, men pyh den er sen at strikke. Fremdriften er svær at få øje på, men med lidt strikkemonogami (uhhh....) skal det nok lykkes.
Med sådan et helt nyt år liggende foran sig er der jo nok at tage fat på. Mange ønsker, drømme og vel også realistiske mål ind i mellem. Både på familie-, job- og håndarbejdsfronten er der masser af ting jeg gerne vil. Hvor meget af det der bliver til noget, tja... Vi får se.
Alle I derude ønskes i hvert fald et rigtigt godt nyt år - jeg glæder mig til at følge med i hvad der sker hos Jer!
P.S. Hjernerystelsen er kommet sig helt og aldeles.. :-)


6 kommentarer:

Helle : sagde ...

Dejligt at læse at I havde en god jul, og at I kom godt ind i det nye år. Må man spørge om hvor længe du skal være " alenemor", for det må da være noget hårdt for dig. Men sikke da det du når at få lavet alligevel, flot poncho og lilla er bare lige sagen.

Jane sagde ...

Godt nytår til dig også. Det lyder godt nok lidt trist sådan at gå ind i det nye år helt alene. Godt du havde dit strikketøj at hygge sammen med!
Superflot poncho du har fået strikket.

Jette sagde ...

Så kan det være at vi kommer svansende i vores topstykker til strikkecafe en dag, men der er lang vej endnu inden jeg er færdig. Smuk poncho og fine sokker du har lavet.

Tine sagde ...

Godt du kom stille og roligt ind i det nye år.
Selvom du var alene, lyder det dog alligevel til at du hyggede dig.
Og sikke dejlige ting du har fået lavet.
Både ponchoen og strømperne.
Held og lykke med topstykket :-)

Tina/Chance-strikkeren sagde ...

Wow - overlækre farver i den poncho; den må da bare være et hit.

Glæder mig til at se dit Topstykke.

KH Tina

Fru Thorsted sagde ...

Tak for alle kommentarer til poncho og sokker! :-)

@Helle; jeg har sendt dig en mail..

kh. Marlene