22. oktober 2008

Up-date..

Først tak for tips til min og venindernes kommende London-tur. Flere modtages gerne; der er endnu ikke holdt afsluttende planlægningsmøde. Det skal lige siges, at de to skønne piger/quinder jeg skal rejse med, absolut ikke er fiberinteresserede, men det skal nu ikke afholde mig fra at komme med svipturs-forslag!! :-)

Siden sidst er der bl.a. afholdt lidt efterårsferie. Ikke noget vildt og fancy; vi var sådan set bare hjemme det meste af tiden. - Jeg skal jo gemme nogle dage til november, så mandag til onsdag var hvad det blev til i denne omgang. Ældstebarnet var lidt på ferie hos mormor alene og hos Olde sammen med søster. Så blev der hygget med bytur og biografbesøg for dem. Manden var hjemme både lørdag og onsdag. I anledning af ungernes ferie var der blevet bevilget en ekstra dag, hvilket alle var glade for. Det er jo i forvejen ikke meget vi kan være sammen alle 5, så alt udover den ene dag om ugen, bliver der sat stor pris på. Der bliver brugt megen tankevirksomhed på at vende vores livs-situation, men som det ser ud nu, er der intet andet at gøre end at finde den store tålmodighed frem...

Fik da også strikket i ferien. Bl.a. blev jeg færdig med en version af FLS. Hos mig er det blevet til en FLV = February Lady Vest. Ville gerne have den med et løst og let udtryk, så den kom på pindene i noget tyndt, lidt langhåret garn og med p 6. Men, men, men… øhh… den blev altså alligevel ikke helt som jeg havde drømt om. Prøvede selvfølgelig undervejs og fandt ingen grund til ikke at fortsætte. Så hvad der lige er gået galt ved jeg ikke rigtig. – og derfor ligger den ligenu lidt i skammekrogen. Kan ikke helt bestemme mig for om jeg skal prøve at sætte ærmer på den; om den skal trævles op (det er bare så f….. besværligt i det garn); om den bare ryger til genbrug og det var så det. Måske jeg bare skulle lade være med at eksperimentere og strikke den op i noget lækkert uldgarn og på de pinde der står. For det er jo i bund og grund en supersød og anvendelig cardi. Måske der kommer billede og fakta, hvis den atter bliver taget til nåde.. ;-)

Udover min lettere kuldsejlede FLV, er det blevet til nogle småprojekter. Et af dem er denne hue til mellemstebarnet. Et ”kirsebær”, som vist mere ligner et cocktailbær..
Faktaboks:
Design: Annette Danielsen fra ”hønsefødder & gulerødder”
Garn: ”Jil” 100% uld. Fv. Pink, rød, rust
Forbrug: 79 gram i alt til str. 8 år.
Pinde: 3
Ændringer: ingen
Hit eller skidt: Hun render med den inden døre også, så det er nok et hit! Håber hun vil bruge den ligeså flittigt, når det bliver rigtig koldt.. ;-)

Og så har jeg jo helt glemt at fortælle at vores længe ventede niece jo er kommet til Verden. 9 dage over tiden ankom hun d. 2. oktober via et kejsersnit. Fin, lækker og perfekt. Lige til at gå i svime over - og det gør jeg så. Åh, den duft af lille baby! :-)

På søndag regner jeg stærkt med at befinde mig her nogle timer... Skal du afsted?? Så ses vi måske!

3 kommentarer:

strikkeforsker sagde ...

Ang London - du smider lige listen på bloggen ikke?
Jeg skal derover 14 dage efter dig og har fået bevilliget 4 timers powershopping. De andre siger Liberty- Du kan gå ind på Rowan's hjemmeside for at se deres forhandlere.

p.s. Fed hue!

Fru Thorsted sagde ...

@Strikkeforsker; jo da. Hvis der kommer flere gode tips, så skal de nok komme på bloggen. Og mon ikke også at en lille rejseberetning ovenpå turen kan komme på tale.. Stay tuned.

Tine sagde ...

Lyder til at i har haft en dejlig efterårsferie, trods alt :o)

Kender desværre ikke nogle gode fiber steder i London, men Covent Garden er et dejligt område med mange lækre butikker. Det kan anbefales.