27. oktober 2008

Ribvest

endnu et lille projekt tilendebragt. Et bestillingsprojekt, dog med meget frie hænder. Min veninde bestilte en vest til sin datter; den skulle bare ikke være i ren uld og så fik jeg halv snes farver at vælge i mellem. Det blev så til denne:
Faktaboks:
Design: Sys Fredens "små striber" med forstykkemønster fra "inderst inde" af L.H.Samsøe
Garn: "merci" 50% bomuld, 50% uld
Forbrug: 87 gr til str. 2-3 år
Pinde:
Ændringer: Som beskrevet under design-punktet..mente godt at den måtte have en lidt mere feminin fremtoning, når det nu var til en pige.
Hit eller skidt: Den er endnu ikke afleveret til modtager, men jeg synes selv den er blevet rigtig god. Dejligt lille stykke strik. Og hun kan i hvert fald bruge den et godt stykke tid. Billedet her er med vores mindstemand indeni; han er 5 år... ;-) - og så skal man nemlig ikke have undertrøjen nede i bukserne!
Der var planlægningsmøde i rejseklubben i lørdags. Vi har fået skruet et, noget, tætpakket program sammen for vores kommende tur. Der bliver ikke et minut til overs.. :-) Men det gør heller ikke noget. Den tur skal holde de næste mange år, så der skal være noget at mindes. Vi havde hver især vores ønsker hjemmefra og de er puttet på. Det skal nok blive rigtig, rigtig godt. Vi skal bare nyde storby-atmosfæren og at vi er væk fra den, noglegange, lidt grå hverdag. Oij, det bliver fantastisk... Nogen der er i tvivl om, at jeg glæder mig?? ;-)

2 kommentarer:

Tine sagde ...

Hvor er det en fin lille vest.
Den skal nok vække begejstring.

Jeg glæder mig så meget til at høre om jeres tur.
Hvad skal i se?

nynne sagde ...

sikke en yndig lille vest, og smuk garn og farve.