26. oktober 2008

Messe + KFLV

Tog turen til Fredericia i øs-pøs regnvejr. Perfekt vejr til at daffe rundt i et par haller fyldt med skønne hobby- og håndarbejdsting! Var alene afsted. Hyggeligt nok, men kunne da godt have brugt en eller flere ligesindede at dele oplevelsen med.
Hjemmefra var listen over indkøb egentlig pænt begrænset. Det var endda kun en lille måske-ting... men den kom med hjem! Lokaliserede Bente Geil's stand, styrede direkte hen mod "topstykket"; Bente sagde: "den skal du da prøve". Og så var jeg sådan set solgt! Det skal være min fødselsdagsgave til mig selv - hvis ingen andre finder på at ville agere glad giver.. hi-hi.
Udover mit nye topstykke, blev det til det oliven/beige/petrol-støvede "Harmony". Det skal transformeres til et tørklæde som vil passe perfekt til min nye vinterjakke. Det lilla melerede "Katia - Venus" garn er tiltænkt en julegave-poncho til ældstedatteren. (Der er altså mere end de 2 nøgler af hver af de sidstnævnte, ville bare ikke fylde fotoet med garn..)

Havde egentlig også tænkt at jeg ville prøve at nå forbi BC Garn i Kolding, men pludselig var klokken altså mange og der var jo barnepige på herhjemme. Men hold da op; når jeg ser rundt omkring hvad andre har fået fingre i hos BC....SÅ kan jeg kun slå mig selv på panden og sige; dumt at jeg ikke gjorde det. Ja, det må så blive til næste år! Det skal det da blive! Så har jeg også tid til at spare op... ha-ha-ha!

Lidt færdig strik kan også præsenteres: Den føromtalte KFLV... (kuldsejlede February Lady Vest). Den er blevet taget til nåde, men om den er vellykket vil jeg lade stå hen i det uvisse. Den er i hvert fald taget i brug.
Faktaboks:
Design: hmm tja.. Lidt Zimmerman, lidt Flintknits og lidt mig..
Garn: Hov, den er vist forsvundet den banderole. Men det er fra coop.. sådan noget mohair/uld/lidt acryl noget i en mørk petroleum med en tynd guldtråd i.
Forbrug: 180 g. til str L + 3 knapper fra den lokale "genbrugs"
Pinde: rundp. 6
Ændringer: lavet som vest i stedet for cardigan. Snoet bånd = lidt empiresnit/A-facon.
Hit eller skidt: det er ikke helt afgjort endnu. Det løse, lette udtryk jeg forventede at opnå er vist blevet lige lovligt... Men jeg er vild med farven og selve grundopskriften.

5 kommentarer:

Rosanna sagde ...

jeg måtte også overgive mig da jeg nåede til Bente Geils stand og så det skønne topstykke. Så nu ligger garnet lige så pænt og venter... herligt!

strikkeforsker sagde ...

Fiiine sager, du har fået købt dig. Det topstykke er vist sæsonens blogbasker.


Din FLS klon er flot!

Fru Thorsted sagde ...

@Rosanna; jeg har også tvunget mig selv til at vente med at starte på topstykket. Men det kribler...

@Ulla; jeg tror også at man skal være mere end almindeligt heldig for ikke at støde ind i en anden strikker med påmonteret topstykke i dette efterår/vinter!

Tine sagde ...

Uuuhhh, det der topstykke.
Det er jeg også vild med. Men som du kan se på min blog, så var jeg en af dem der var i Kolding.
Så jeg har vist nok at gå igang med :-)
Og jeg har også nogle projekter, der bare SKAL laves færdig, før jeg begynder på noget af alt der nye lækre garn. Meeen, det trækker!

Der er sørme ellers nogle dejlige ting du har købt.

Jette sagde ...

Velkommen i Topstykke klubben, det ender med at vi alle har den på til strikkecafe. Svært at se din bluse på billedet, håber du får den brugt..