13. februar 2008

Nu med strik

Godt nok endnu ufærdigt, men dog med billeder af noget man er i gang med!Den noget dystre belysning (og ekstremt dårlige fotografering..) yder ikke svigermors trøje megen retfærdighed, men man kan vel ane konturerne. Den er hindbær-rød... Mangler sidste ærme. Fik hende til lige at prøve den her til aften og tilfredsheden bredte sig - både hos strikkersken og modtageren. Så jeg kaster mig over den afsluttende montering og opskylning med fornyet iver. Den har været noget sej at få syet sammen. Garnet går simpelthen over. Fibrene giver sig ligesom og bliver tynde efter så og så mange gennemtrækninger. Så der har været en del banden fra Fruens side.. (med kommentarer fra diverse unger: "Mor, man må altså ikke sige...") Men nu kan jeg snart se enden. Håber at jeg så kan få lov at filme den med indhold.


Og så er "Grace" ankommet til matriklen og tilmed påbegyndt. Jeg har desværre ingen garnvinde, så måtte igang på go' gammeldaws maner, men da den var klaret var det jo bare op og afsted. Skrider stille og roligt fremad. Den kommer med på mini-ferie her på fredag i håbet om, at der kunne gå hen og blive en stille stund... Glæder mig til den er lidt længere fremme og kan prøves på. Super sød bluse. Lige til at gå til og de 3 mønsterpinde læres hurtigt og så kører det bare derudaf!
Tilbage til førnævnte mini-ferie. Det var sådan en impulsiv ting. Havde gæster sidste lørdag, hvor vi snakker om, at de jo har investeret i en ferielejlighed. Den var så ikke udlejet i den kommende (fynske) vinterferie, nå, men kan vi så ikke låne den, da?? Jooh, hvorfor ikke?? Og så var den beslutning taget. Så på fredag eftermiddag drager børnene, farmor, farfar og jeg afsted hertil. Vi har den til og med tirsdag, så det bliver da bare herligt med nogle dage sydpå... Glæder mig til, forhåbentlig, bare at få tid til at sidde og stirre ud over vandet. Bare lige lidt.
Før det er der dog lige lidt der skal klares. Mellemste-datteren har tabt en plombe i en kindtand med kig helt op til hjernen (!), så den skal lappes i morgen. Kunne simpelthen ikke få en tid før efter vinterferien, så det må lige blive en midlertidig løsning. Hun er dog vældig sej. Ikke noget brokkeri. Tror ikke jeg ville tage det ligeså pænt, hvis jeg rendte rundt med sådan et hul i en tand!
Så herfra siger vi: Rigtig god uge 8 ferie. Ses!

Ingen kommentarer: