1. juli 2011

På toppen

Tilbragte 3 helt spontane og skønne feriedage hos mandens moster i Højen (Gl. Skagen) i sidste uge sammen med Svigermor. Mandag aften ringede hun og spurgte om Søren kunne tænke sig at køre hende op til sin søster. Jeg sagde, i sjov, at jeg da kunne tage med og holde lidt ferie. Dér tog hun mig på ordet og tirsdag kl. 10 kørte vi så mod Nordjylland! :-)

Skønt vejret ikke hele tiden var super flot, nød jeg det i fulde drag. Ingen pligter. Ingen stress. Bare hygge, fantastiske omgivelser og oplevelser rundt i omegnen. Var så heldig at få muligheden for en tur til Tversted, hvor vi havde et rart møde med Marianne Isager samt hendes dygtige assistent i butikken, Torhild. Min værtinde forelskede sig i "Karpen" og da jeg havde forsikret hende om, at den ville jeg gerne strikke til hende, valgte hun nogle superflotte og lidt utraditionelle farver til den. En lys grågrøn og en blålavendel. Hun er kunstmaler og farvesansen fornægter sig i hvert fald ikke. Så jeg har kastet mig ud i en endnu uprøvet disciplin; dominostrik med flere farver. Det foreløbige resultat ser sådan ud  og jeg er ikke mere så nervøs for, om jeg nu også kan gøre det godt nok. Hvis jeg selv skal sige det, tegner det da ret godt... ;-) En meget underlig og sjov måde at lave nogle lange, diagonale rækker og så flofff var det en sommerhat... :-) nej, en bluse!


Nu har ungerne jo så fået sommerfri fra skolen. Den første uge er gået stærkt. Mindstemand har været afsted i sfo og fået brugt lidt krudt der. Pigerne har brugt ugen på at få pakket rygsækken på den helt rigtige måde. De drager nemlig med spejderne til Syd Sverige i en uge, hvor de både skal klatre og sejle i kano til den helt store guldmedalje. Vores lille fodbold-nørd skal selvfølgelig tilbringe uge 27 på en af DBU's fodboldskoler. Alle tre børn glæder sig voldsomt til hver deres aktive ferieuge. Vi voksne herhjemme har planer om, at det så skal være ugen hvor vi langt om længe får renoveret drengens værelse, som også hans storesøstre har fået det tidligere.

Så udover malerklatter, Ikea-indkøbstur, og ingen søskendeskænderier håber jeg at få givet Karpen noget mere strikketid. For det er nu faktisk meget sjovt med de der små felter....

5 kommentarer:

Helvigs strikkehjørne sagde ...

Den ser rigtig flot ud..kanongode farver hun har valgt..bliver spændende at se den færdig.;)

Heidi sagde ...

Skagen er skøn.

Flot farvevalg.

Tine sagde ...

Sikke da en dejlig ferie!
Skagen har jeg stadig tilgode, men det når jeg vel nok engang :-)

Sikke nogle smukke farver du strikker i!

Lise sagde ...

Jamen hej, hvor er det godt at se dig igen. Jeg har ellers jævnligt været inde og tjekke, men nu er der pludselig indtil flere indlæg. Lyder som dejlig ferie, Skagen er skøn. Glæder mig til vi ses, der er et ret fint program til efteråret, synes jeg.

Fru Thorsted sagde ...

Tak for hilsner!
Tine; Skagen må du simpelthen prøve engang. :-)
Lise; ja, jeg glæder mig også til programmet for efteråret. Det har potentiale!
Helvig & Heidi; de farver bliver bare flotte til blusen. Det bliver ikke et turboprojekt kan jeg ligeså godt afsløre; men det er lidt spændende.