13. april 2009

Enden på en dejlig påske..

..blev 3½ times rengøring inde. De 2 mindste børn var taget med farfar og farmor til faderen, hvorefter turen gik til Madsby. Den største kørte til legekammerat, så der var rig mulighed for at arbejde uforstyrret. Fik ordnet badeværelser, støvsuget, støvet af, vasket gulv, vasket køleskab, vasket et par maskinfulde og så lige lidt græsslåning ude! Pyh... Mine "gamle" knogler brokkede sig noget. Der var ømme muskler ovenpå 2 timers go-kart kørsel og 2 timers bowling i lørdags. Var nok godt lige at få det hele varmet op og rørt igennem igen! :-)


Ovenpå alle anstrengelserne indtog jeg terrassen med varm kaffe og seneste projekt. En lille forårstrøje til mit "fadderbarn". Lidt svært at se her, men farven er en rigtig skøn grøn og garnet er Gepard cotton baby. Mere senere, når arbejdet er udført.
Ellers har påsken budt på både sjov, arbejde, afslapning og - selvfølgelig - fantastisk vejr. Føromtalte udskejelser på racer- og bowlingbanen var i anledning af min farmors 75 års dag. Min (sted)far, onkler og faster havde valgt at vi alle skulle samles og hygge os sammen med vores fælles farmor/mormor. Vi var i alt 48. Har prøvet go-kart en gang for snart 10 år siden. Det var 100% lige så sjovt, som jeg huskede det. Nøij, der er gået en racerkører tabt i mig... :-) Når man lige har prøvet nogle omgange og har smidt forsigtigheden lidt, så er det bare ud over stepperne. Megaskægt altså!!
Haven blev også rundet. Min søster og svoger kom forbi for at hjælpe og manden var samtidig hjemme. Jeg mener selv jeg scorede den bedste deal; passe den lækre niece på ½ år plus sørge for mad og drikke til det arbejdende folk! :-)
I går blev en anden have besøgt. Ungerne og jeg mødtes med min veninde, hendes søn og søster i Odense Zoo.... Sammen med rigtig mange andre! Madpakkerne var smurt hjemmefra og vejret var perfekt til sådan en dag i det fri.
Nu "truer" så en ny uge. Heldigvis en ganske kort en af slagsen. Fredag har jeg nemlig fri igen. Turen går nordøst på; til Aarhus. En flok piger/quinder fra strikkecafeen tager turen til Smilets By, hvor vi skal shoppe, hygge og have dejlig frokost. Glæder mig...

4 kommentarer:

Helle : sagde ...

Skønt med familie som kan hjælpe dig lidt ! og det lyder som I alle har haft en skøn påske. Jeg kan godt forestille mig at man bliver helt væk i sådan en racer, bare jeg turde gøre det, men det holder min ryg nok ikke helt til øv øv. Hav en god uge !

Tine sagde ...

Lyder til det har været en rigtig dejlig påske.
Både med sjov og med hjælp :-)

Håber at du får en rigtig god tur til Århus.
Hvad skal i se?
Altså udover garnbutikker :-D

Ulla sagde ...

Det er skønt når familien træder til med en hjælpende hånd.

God tur til Århus og hils de andre. Jeg var på min egen mini-tour i lørdags.

Jette sagde ...

Ja, sådan en ferie går alt for hurtigt, ej, hvor ville jeg gerne en tur til Århus, der er jo gode garnbutikker, så du kommmer nok hjem med noget godt!!!!