5. september 2008

Det gik ellers..

..meget godt med kontinuiteten af indlæg her på stedet i august. Så gik der da vist lige hverdag (skolestart, fødselsdag, opstart af diverse børneaktiviteter, revision på arbejdet ovenpå årsregnskab, sølvbryllup i familien osv.) i den og væk var jeg!
Meeen; "Her har I mig tilbage", som det vist før er sagt... ;-)
Og med færdig strik, no less:
Min "green gable" er finito. Den hærgede blog-land ved min debut for ca. 1½ år siden, men ja, jeg kom så først i mål nu...
Faktaboks:
Design: Zephyr-style
Garn: merci fv. 1055 "blåbær" fra 123knit. Købt som kit; og nu har jeg så ca. 3 ngl. tilbage. Lidt meget syn's jeg, men de skal nok få en fremtid. For det er altså rart at strikke i da!
Forbrug: 362 g. til str. XL
Pinde: rundp. 3½ + 4
Ændringer: ingen. Har dog lavet den lidt "taljeret" som foreslået i opskriften. Ikke noget markant, men blot fordi..
Hit eller Skidt: Den er lækker, lækker i merci-garnet. Har ikke for alvor haft den på; det har ikke været uld-blandings-top-vejr for mig endnu. Er sikker på at den vil hitte med en langærmet et-eller-andet indenunder til vinter!! Selve opskriften er jo super. Først et nemt lille mønster, så ud over stepperne i glat og stort set ingen montering!
Efter green gable er der så kommet en designclub.dk "mini" på mine pinde. Det er ikke ligefrem blevet til så meget endnu, men den skal bruges til en lille gave, så jeg må til det...


Som nævnt har vi haft fødselsdag. Denne smukke, unge mø rundede de 8 år i tirsdags!! Og hun er blevet fejret i alt 3 omgange. Her puster hun lys - og nej, jeg vil ikke engang forsøge at tage æren for den kage. Det er farmors mesterværk!! Vi havde ryddet stuen og lavet langbord på græsplænen, for det var jo helt fantastisk vejr til en udendørs fødselsdagsfrokost... i søndags!! På selve dagen var det noget mere vådt, men hun nød det. Var på "dowdi" i Kolding Storcenter med far, farmor og farfar og blev rigtig feteret og forkælet med cafébesøg og tur i "Build-a-bear"-butikken. Så nu mangler vi bare at hun også begynder at ligne en 8 årig i højden.. Men hun er nu faktisk ret stolt af at være den 2. mindste i klassen! :-)
I går var så sidste arrangement på Badstuen's strikkecafé. Og hvad bedre end at afslutte lokalt med tanternes præsentation af franske Tiboodoo's kollektion af superfint, sødt og teknisk overlegent baby/børnestrik?? De havde ydermere inviteret Ingerlise Lebech til at undervise i nogle af de anvendte teknikker. Hun har oversat opskrifterne til dansk. Jeg prøvede at lave en fin, lille lomme med sirligt læg. (Det var der også andre der gjorde...) - har ikke været afsted siden juni, så jeg skal lige love for at jeg blev budt velkommen tilbage. Dejligt. Det forlød at der næsten havde været en interpol-eftersøgning igang efter "hende der fra Tommerup, med de tre børn". De havde været helt nervøse for, om jeg nu også var i live endnu da! :-) men nu satser jeg da på, igen, at komme afsted jævnligt. Strikkecafé; det må så være dét jeg "går til" dette efterår/vinter! ;-)
5 kommentarer:

Jette sagde ...

Nej, ved du nu hvad, skulle jo have hilst på dig, men det hele gik så hurtigt, den lomme tog jo sin tid... Flot GG du har lavet, jeg er igang med samme garn og farve til Fifi, det er lækkert at strikke i.

Helle : sagde ...

Tillykke med barnet, og dejligt at se dig tilbage på bloggen.

Tine sagde ...

Velkommen tilbage.
Ja, hverdagen kan hurtigt overtage, næsten uden at man opdager det :-)

Og tillykke med fødselsdagsbarnet.

Lise (Fru Kvist) sagde ...

Jamen Fru Thorsted dog, jeg ville da gerne have hilst på dig! Hvor sad du? Også jeg har planer om at komme jævnligt, om ikke hver uge så i hvert fald til Store Strikkedag! Så ses vi igen, måske endda så vi opdager det næste gang...

Fru Thorsted sagde ...

@Jette; ja, vi var godt nok koncentrerede i torsdags! :-)

@Tak for det, Helle. Rart at være velkommen tilbage..

@Den hverdag snigløber mig altså jævnligt, Tine. Sådan er det jo!

@Lise; jo lad os da lige prøve at "opdage" hinanden næste gang. Tror faktisk at jeg sad tæt på dig. Jeg sad ved 1. bord som anden fra venstre..