3. august 2008

Bladtrøjen..


..er sprunget ud! Og den er da blevet fin, syn's jeg - altså hvis jeg selv ska' sige det og jeg ikke fortæller noget om, at mønstret ikke er helt i skabet, men det si'r vi ikke til nogen... schyyy... Min søster, hvis stooore mave forhåbentlig om en cirka 7 ugers tid, vil resultere i en dejlig, ny niece til mig, ved ikke en fløjtende fis om ret og vrang, så hun vil være tilfreds. Er jeg sikker på. :-)
Fakta:
Design: Lene Holme Samsøe (samme hæfte, som pindsvine-trøjen er fra)
Garn: "lana cervinia" fra coop. Råhvidt strømpegarn; 70% uld, 30% polyamid
Forbrug: 118 g til str. ½ år. 5 perlemors-blomster-knapper fra stof 2000
Pinde: Rundp. samt jumperp. nr. 3 + 4
Ændringer: Jeg har placeret knaphullerne lidt anderledes, da opskriften foreslår at det nederste skulle være ret højt oppe. Derudover lidt kortere ærmer.
Hit eller skidt: Den er helt i orden! Sød, lun og lækker til en efterårsbaby. Har godt 1 nøgle garn tilovers, så mon ikke det ender med en lille hue og måske et par mini-rag-sokker til at varme sig på også..


Ovennævnte er som sagt en barselsgave til niecen. Den har sådan set været færdig i en 14 dages tid.... Jamen, hvad laver jeg så... jooh, ser du. Der er kommet et TV-strikketøj på pindene. Nemlig en "pilespids". Her er den lige skudt i gang sidste fredag og lige om snart bliver der også lukket af. Det kører jo bare derudaf til den helt store guldmedalje. Den er til ældstebarnet og hun har selv valgt den turkise og kobolt udførelse! Mellembarnet har også fået lovning på en, men jeg tror nu lige der skal puttes etwas ganz anders ind i mellem de to produktioner, for så ophidsende er de jo heller ikke at fremstille.. ;-)

3 kommentarer:

Jette sagde ...

Nåh, pyt med det, rart at det kun er os selv der kan se fejlen. Jeg kan ikke se nogen fejl, og det er en rigtig sød trøje...

Fru Thorsted sagde ...

@Jette; tak. Ja, man er nok temmelig kritisk med sådan nogle hjemmegjorte kreationer. Jeg er i hvert fald. Og falder med det samme over fejl, hvis der er nogen. tsk-tsk.

Anonym sagde ...

Hej - jeg er på her for første gang og så lige dit hjertesuk over Bladtrøjen. Det kan jeg kun tilslutte mig - er ellers ret skrap på pindene (hvis jeg selv skal sige det), men det her mønster kører ikke helt.... er næsten færdig nu, men det har taget sin tid