18. juli 2008

Hindbær - with a twist..

..Egentlig er det jo rart at have så store børn, at de kan hjælpe lidt til i husholdningen. Den ældste er som regel ganske villig og blev sat til at hente en kurvfuld tøj til at smide i vaskemaskinen. "Du skal bare tage alt det røde, lyserøde, gule, lilla osv. til mig" sagde moderen. Det gjorde hun og det hele blev glad og fro proppet ind. Ca. 1½ time efter så mellemste-datterens hindbær således ud:
Ikke længere str. 7-8 år, men str. Build-a-bear. Jow-jow. Så kan jeg måske lære liiige at tjekke hvad der bliver puttet i vaskemaskinen. Nå, men jeg har så gjort mine første erfaringer udi filtning af strikket tekstil og bamsen har fået sin første Annette Danielsen-model! ;-P

6 kommentarer:

Tine sagde ...

Øv, hvor ærgeligt.

Men bamsen ser glad ud :-))

strikkeforsker sagde ...

ROFLMAO - Annette Danielsen ser også godt ud på en Build a Bear.

Næste lektion:
Alt hvad mor har strikket skal ikke i maskinen :-D

Fru Thorsted sagde ...

@Tine; ja og da skuffelsen over at hendes nederdel havde lagt sig, var det jo lidt sejt, at bamsen så havde fået "fint tøj".

@Forsker; så, så. Ikke grine .. ;-) Ja, der skal nok lige en overbygning på det der vasketøjs-kursus!

Julie sagde ...

Velkommen i klubben ;-)
KH Julie

Jette sagde ...

Jamen, hvor mange gange har jeg ikke gjort det samme, og hvor skulle hun jo vide det fra, men heldigt at bamsen kunne passe den.:o)))

Gitte sagde ...

Ups - ja det kan da kaldes effektivitiet der vil noget. Ærgeligt med hindbærnederdelen. Er sikker på at bamsen er glad for den.