31. december 2011

Tak for det...

gamle år og velkommen til 2012.
Tænkte at denne form for champagne var et godt bud på årets sidste billede, men jeg håber da vi får nogle af de mere boblende dråber i aften. Vi skal holde et hyggeligt nytår i selskab med gode venner; 4 voksne, 4 børn (5 til 13 år) og en 6 ugers baby, 2 hunde og 2 katte. Vi har besluttet os for en menu bestående af glaseret skinke og grønlangkål samt bananasplit til dessert. Måske ikke ligefrem mainstream, men sikkert lækkert alligevel. :-)

Jeg er jo håbløst bagud med bloggeriet, til trods for ledighed eller måske i virkeligheden derfor... Tiden går. Der sendes masser af ansøgninger og modtages ligeså mange afslag. Forhåbentlig kan et nyt friskt år bøde lidt på den statistik...

Der er ikke blevet strikket mindre i 2011. Det er så bare ikke lige nået fra kameraet og ud på bloggen. Jeg er stadig lige skør med garn, så det bliver et spørgsmål om at tage mig i nakken og få noget "publiceret".

Et rigtig dejligt nytår til alle derude. Tak for inspiration, god læsning og smil i 2011. På gensyn næste år.

4 kommentarer:

Kirsten Amstrup sagde ...

Ja - please - vis noget at strikketøjet frem i det nye år. Held og lykke med ansøgninger mm, og først og fremmest godt nytår.

Fynpige sagde ...

Godt Nytår ! Måske vi ses til Rasmilla garnparty i Svendborg ??

Jette sagde ...

Godt nytår til dig, og tak for det gamle. Det er lige Champagne efter min smag du har der. Og håber at der kommer mange fine ting her i det nye år.

Emilylee Emilylee sagde ...

It looks amazingly like Cheap Archeage Gold ballistic gel. So, if you extrapolate, you can imagine what it Archeage Gold would look like if you submerged a person in liquid nitrogen and shot them with a twelve gauge. At RS Gold least that's what I did. Far Buy Archeage Gold less gruesome than the unwarranted murder of a gummy bear.