30. december 2010

Nåmmen...

..så gik det år næsten. Wrouummm!! Jeg er her stadig. Lever og strikker på fuld speed; men uden så mange afstikkere herind. Alt for lidt faktisk.

Vores hverdag er ved at blive normaliseret. Vi har nu været "fuldt bemandet" i ca. 4 mdr og det har sine bakker og dale, men helt, helt afgjort også sine positive sider. (Vi holdt en lille efterårsferie på Danland, hvor dette billede er fra. Dejligt med et afbræk med ungerne.) Der er en anden ro på, når der stort set altid er en voksen hjemme.
Jeg er den udfarende. I skrivende stund er min tid hos Storm's blevet ændret til en virksomheds-revalidering og forlænget til og med d. 1/6-11. FAN-tastisk! :-) Arbejdsglæden er i top, ånden og stemningen er go' og jeg trives bare i forretningen. Jeg er nu på ca. 25 timer og skal over de næste måneder op på omkring de 35-37.  Det bliver en udfordring, men er et krav fra fagforeningen, hvis man skal være berettiget til dagpenge og den slags senere. Jeg har ikke været over 30 timer siden ældste's fødsel for 12½ år siden, så det bliver sikkert hårdt til at begynde med. På den anden side så er det jo bare lidt flere timer i garnets verden - og det er jo ikke så tosset! :-)

På strikkefronten er der jo også røget en masse af pindene. Lidt fotos kommer her: (nå, det gør de så ikke, for jeg kan da ikke få lov at uploade mere end det ene her ovenfor... for H...... da osse. De må så ses på mit Flickr indtil videre. Ser ud til, at der er kommet nyt udseende og features siden jeg har været her og skulle blogge sidst. Det ka' jeg så ikk' lige hitte u' a'...) Udover mine egne ting er jeg blevet strikker for Isager. Har lavet en børne og en voksenmodel so far. Jeg strikker også modeller til butikken; der har jeg indtil videre lavet 2 babyveste, 2 halstørklæder, 1 hæklet nisse, 1 par fingerhandsker, 1 kort cardigan og 1 hue. Så selvom jeg ikke er ret synlig her på stedet, er mit garn og strik stadig allestedsnærværende.

For nu vil jeg ønske Jer alle et godt, lykkebringende og positivt nytår.4 kommentarer:

Jane sagde ...

Jamen dog som du får strikket....lyder spændende med Isager.
Held og lykke med jobbet i 2011 og rigtig godt nytår til dig og dine.

Fynpige sagde ...

Godt Nytår !

Tine sagde ...

Og rigtig godt nytår til dig og din familie!

Dex Mark sagde ...

There is no better way, but to live at the country. Much better then the city.!