6. august 2010

Der var da mere...

altså af de færdige ting, som endnu ikke har fundet vej til denne kanal. :-)

Et par sommerdesigns til hhv. mellemstetøsen og den skøre selv. Man kan som regel altid finde et eller andet man bare lige må have hos Tanterne, og den her var ingen undtagelse.
Faktaboks:
Design: Tante Grøn/Ann Harrison
Garn: G-B Batik, 100% merceriseret bomuld, fv. 02
Forbrug: 55 g til str. 10-11 år
Pinde: 3
Ændringer: -
Hit eller Skidt: Er sjov at lave og nem at montere. Vendestrik er jo genialt altså. Pigen er rigtig glad for den. Dog er den lidt lille i str., så det skal man lige være opmærksom på, hvis man har nogle ikke totalt tændstiktynde unger. En mere skal laves; denne gang til storesøster.


Til mig selv har der i lang tid ligget en halv-færdig og kuldsejlet Sprite. Åbenbart skal det jeg strikker i Dunlin-garnet laves 1-2-3 gange før det bliver ok. Denne her gik helt i koks i bærestykket, men en aften tog jeg mig selv i nakken og så blev der talt, strikket og talt igen. Færdig blev den og ser sådan ud:
Faktaboks:
Design: Annette Danielsen
Garn: Dunlin, 55% hør, 45% bomuld, limegrøn
Forbrug: 183 gr til str. stor
Pinde: 3
Ændringer: -
Hit eller Skidt: En rigtig god model, men skal nok have hæklet noget fast i kanten, da den meget gerne vil kravle helt ned ad skulderen ved brug. Dét er irriterende. Hvis jeg skulle lave en mere en gang, skal den muligvis helt ned på p 2½, for det dunlin giver sig. ;-)
Så må jeg i øvrigt lige sige, at sidste indlæg underligt nok er dateret d. 17/7, men det er altså skrevet i går. Ved ikke lige helt hvad der er sket der, men pyt...

5 kommentarer:

Trillemor sagde ...

Det var dog en ualmindelig skøn farve den har den vest til din mellemste.

Jane sagde ...

Superflot vest du har strikket!

Spejling af billeder og tekst i billedet kan jeg lave fordi jeg bruger et program der hedder Windows Live Writer. Programmet er gratis og kan downloades fra nettet.

Jane sagde ...

Glemte lige linket til windows live writer :-))

http://explore.live.com/windows-live-writer

Fru Thorsted sagde ...

Trillemor; den er nemlig frisk og syrlig. :-)
Jane; tak for linket. :-)

Tine sagde ...

Sikke da nogle dejlige ting du har fået lavet.
Du har da haft travlt på pindende:-)

Jeg er vild med din Isager cardigan.