13. september 2010

Nye ting sker..

her hos os.

Den første - og største - er selvfølgelig mandens endelige udskrivning fra sygehuset. 4 år og 26 dage. Wauw. Vildt sådan at skrive det, men det var hvad der gik. Nu er han hjemme på fuld tid, men med jævnlige møder/samtaler lagt ind. Vi har jo heldigvis kunnet vænne os til det gradvist, men derfor er det stadig en kæmpe omvæltning - på mange måder. For både børn og voksne. En lille bitte ting får pludselig meget stor betydning: en gemen tur på MacD og mindstemanden løber jublende gennem huset "jahhh, vi skal afsted alle 5, jahhhh...". Det siger vel egentlig det hele.

For mig er hverdagen også ændret - i hvert fald til og med medio november. Men for hulan da. Jeg har fundet mig en hylde, som jeg elsker at være på og hvor jeg bare er G.L.A.D. Mit arbejdspraktikforløb hos Storms Galleri begyndte fredag d. 13..... hihi, men det er nu ikke noget dårligt varsel i det her tilfælde. Indtil videre har jeg 5 timer dagligt, tirsdag til fredag, som skal trappes op til fuld tid inden slutdato. Går i garn til anklerne, strikker modeller, betjener søde og glade kunder, giver råd og lærer en hel masse - hver dag!! Det er himmelen. :-) Timerne og dagene flyver afsted, så de 13 uger kan alt for hurtigt på ben at gå på, men der arbejdes i kulissen på en løsning. På en måde at få lov at blive i garnets verden. Så deeet......

Er jeg så mæt og træt af garn, når jeg lander på hjemadressen??? Neeeiiijj da. :-) Så kommer der en godt brugt, men glad, mor og kone hjem......og strikker lidt mere!!
Min allerkæreste og dejlige veninde har haft fødselsdag og ønskede sig en lang, ulden vest, så det skulle hun jo selvfølgelig ikke snydes for. Det endte ud med denne her:
Faktaboks:
Design: Alice Berbres, Marks & Kattens (i FJ uge 03/10)
Garn: 100% Shetlandsuld fra Vævestuen i Ho
Forbrug: 567 gr til str. S
Pinde: 7
Ændringer: -
Hit eller Skidt: Nu har det jo knapt været vejr til lune veste, men der var pænt stor begejstring, da pakken blev lukket op. :-) Den var nem og hurtig at strikke. Tilmed i lagergarn, så glorien stråler af al den pudsning...